Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Garrok
Имя:
Ігор Козубський
Статус:
Наставник (4658 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Київ, Десна Чернігів
Зарегистрирован:
02.04.2009 09:28
Карма:
3741
О себе:
Вболівальник Динамо К з березня 1975.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 18

      Знову про так званий "Матч"

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      26.04.2012, 09:45

      Сьогодні у Києві — прем’єрний показ стрічки «Матч», знятої у співпраці українських та російських кінематографістів. Мається на увазі легенда про так званий «матч смерті» між київськими футболістами та німецькими окупантами. Прокатна доля фільму визначилася не відразу.

      Читать полностью →

    • 7

      Вірш - присвята

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      04.04.2012, 20:56

      На донецькій на арені привітають їх

      Одинадцять українців, славних, молодих,

      Пара негрів, пара югів правда є у нас

      Але це їм не завадить припинити фарс.

      Пам'ятайте, пане Юрій, є свисток у вас,

      Він для того, щоб свистіти справедливо, Вакс.

      Хай терзається Ахметов, Мірча шапку б'є,

      Нам на це на все начхати - нам робить своє.

      На кривавій на арені їм іти у Світ (ЛЧ) ,

      Одинадцяти вкраїнцям, хай програє кріт.

    • 17

      Фанатів Динамо визнано Людьми дії-2011

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      31.01.2012, 18:40

      Кредо цих людей дуже просте, - пише тижневик Український тиждень. - Вони завжди поруч із командою. Бути прихильником клубу - це не просто вболівати за нього. Бути київським ультрас означає -  бути радикально закоханим у свій клуб, місто та країну, їхню історію, традиції та культуру. У 2011 році саме ультрас Динамо Київ, як і  належить справжнім пасіонаріям, стали в авангарді суспільних настроїв.

      Читать полностью →

    • 1

      Наша остання надія в Лізі Європи...

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      06.11.2011, 19:04

      АПЛ, Болтон Уондерерз - Стоук Сіті 5-0...

      А може вони (Стоук С.) 1-го грудня не будуть сильно упиратися, а лише  як у тому анекдоті (головою в батарею)...)))

    • 14

      Хто замінить Гусєва та Ярмоленка?

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      06.11.2011, 17:33

      Дуже проблемними вигладають фланги перед матчем у світі останніх успіхів цієї команди (хорів). Тому Шпаличу мабуть доведеться ламати голову, кого поставити на флангах. Тим більше й Попов травмований.

    • 17

      Чи обійдемося сьогодні без зайвих карток?

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      18.09.2011, 09:27

      На одному з ресурсів, який анонсує сьогоднішню гру, дізнався, що у нас (в Динамо) на картках висять відразу троє основних гравців: Ярмоленко, Попов та Мілевський. Тоді як була інформація, що зараз з трьома картками лише Вукоєвич. А наступний матч 24-го - не треба нагадувати проти кого. І ще невідомо, що це за суддя Романов з Дніпропетровська, і який хід його думок. Так кому вірити? Бо якщо це правда, то краще цих гравців приберегти.  Ясно, що ЧО буде грати від оборони. Думаю все ж повторення київського матчу 1977 не відбудеться. Хоча як показала вчора Барса, якщо дуже хочеться, то можна. 

    • 10

      Татари хочуть вже 90 кг льоду

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      24.07.2011, 13:52

      "Рубин" определился с программой пребывания в Киеве, где состоится первый матч 3-го квалификационного раунда Лиги чемпионов между казанцами и "Динамо", информирует официальный сайт украинского клуба. В городе казанцы пробудут двое суток. В понедельник, 25 июля, в 12:00 в аэропорту "Борисполь" приземлится самолет с делегацией "Рубина" на борту. Прямо из терминала для VIP-гостей команда Бердыева на автобусе отправится в пятизвездочный отель "Хаятт", расположенный в самом центре Киева. В 18:00 "Рубин" прибудет на стадион "Динамо" им. Лобановского, где состоится тренировка, перед которой Курбан Бердыев проведет регламентную пресс-конференцию. В требованиях казанцев к организаторам: 22 мяча, переносные ворота, 20 килограммов льда в кубиках, фрукты, чай и большое количество столовой воды. В понедельник вечером в одном из ресторанов Киева состоится официальный ужин представителей клубов и делегата УЕФА. Во вторник утром на стадионе "Динамо" им. Лобановского пройдет совещание с присутствием представителей команд-соперниц, делегата УЕФА, судейской бригады, судейского наблюдателя, администрации арены и других служб, ответственных за проведение матча. На игру из отеля "Хаятт" делегация "Рубина" выедет за два часа до начала матча, в 19:00. В раздевалке принимающая сторона должна обеспечить все тот же набор питания, только льда должно быть уже 90 килограммов. По окончании игры команда из Казани возвратится в отель, а вылет из аэропорта "Борисполь" в родной город у нее запланирован на 15:00 среды.

    • 10

      Чи побачимо новобранців взимку?

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      29.01.2011, 15:50

      Дивно було читати інтервю президента, який повідомив, що ГТ не бачить необхідності на сьогодні у придбанні великої кількості новачків. Судячи із цих спарингів, деякі позиції потребують негайного підсилення. Я  вважаю, що це й центр оборони і лівий край захисту також. Плюс центральний нападник. Ну й, обіцяний плеймейкер. Правда у Суркіса свої резони. На щастя, чи на жаль побачимо.

    • 12

      Як суддя Швецов Ліхтенштейн обікрав

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      08.09.2010, 20:39

      Як я й думав сьогодні вранці, що добром це не минеться, і ось:

      Капитан сборной Лихтенштейна Марио Фрик заявил, что украинский судья Виктор Швецов в конце матча квалификации Евро-2012 против Шотландии (1:2) добавил слишком много времени.
      «Я очень расстроен. Мы говорили с арбитром в конце матча, но что могли поделать? Матч завершен, мы проиграли. Шотландцы забили отличный гол на последней минуте, но мы чувствуем, что нас обманули.
      Когда открыли счет, то это было словно сон – потому что именно я забил этот гол, а у меня вчера был день рождения. Однако затем получил травму и покинул поле. Мы могли добиться величайшего результата для себя в выездных матчах, но у нас украли его. Не думаю, что Шотландия пройдет квалификацию», – приводит слова Фрика sports.ru со ссылкой на The Telegraph.

    • 23

      Стартовий склад

      Garrok Ігор Козубський (Garrok)

      25.08.2010, 20:37

      Валерій Газзаєв визначився зі складом на матч проти "Аякса".

      "Динамо": М. Коваль, Даніло Сілва, Вукоєвіч, Попов, Шевченко, Ярмоленко, Мілевський, Михалик, Гусєв, Р. Єрьоменко, Хачеріді

      У запасі: Бойко, Бетао, Андре, Ель-Каддурі, Нінковіч, Леандро Алмейда, Гільєрме

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть