Металург - Волинь

Доброго вечора, шановні читачі Динамо від Шуріка.

Розумію, що сайт створений пріоритетно для вболівальників Динамо (до яких я також відношуся), але для мого серця є близьким є ще один клуб, який сьогодні порадував мене і своєю грою, і, перш за все, результатом.

Я не відчуваю аніякої антипатії до Металургу, навіть не дивлячись на те, що його поразка Шахтарю в чемпіонаті України стала фактично аксіомою, але все ж дійсно приємно, що Волинь, в супереч прогнозам спеціалістів, знайшла в собі сили, щоб розгромити суперника, в якого вірили всі, окрім вболівальників луцької команди.

Як вболівальник Динамо (і, відповідно, всього, що так чи інакше пов'язано з нашим клубом) я не можу не радіти успіху Анатолія Васильовича Дем'яненка, який, схоже, знайшов певне взаємопорозуміння з гравцями свого клубу, і луцька команда вже другий матч підряд демонструє достойну гру. Добре, що цього разу зусиллями Майкона і Савіча волиняни отримали непоганий гандикап і в кінці матчу могли грати спокійно, не переживаючи про те, що арбітр знову поведе себе необ'єктивно і "намалює" одинадцятиметровий з нічого.

До речі, про Майкона: після цієї гри мені здалося, що Анатолій Васильович знайшов підхід до бразильського нападника, і він почав демонструвати той рівень гри, який був при Віталію Володимировичу Кварцяному. Але, навіть не дивлячись на лідерство в бомбардирській гонці, я маю сумніви, що цей футболіст зможе підсилити Динамо в літнє міжсезоння (це з огляду на слухи, які виникають в інтернеті), тому в блозі шановного користувача urgen72 я проголосував за варіант "Майкон не нужен Динамо". Як на мене, то нехай він поки бігає в Волині, набирається досвіду, майстерності і дисципліни, і, якщо в його грі і далі буде прогрес, помножений на бажання одягнути біло-синю футболку, то я, як і, мабуть, більшість вболівальників Динамо, будуть раді бачити його в лавах нашої улюбленої команди.

Для тих, хто не дивився цей матч, нижче приведу відео голів.

П.С. Трішки не по темі, але не можу не написати: в неділю наша команда грає з Чорноморцем. Звісно, це не Дніпро і не Шахтар, але матч не менш важливий для нас, для турнірного становища, тому динамівцям потрібна наша підтримка на стадіоні! Про це говорив Ігор Михайлович, про це говорять футболісти, і я теж приєднаюся до них. Тому давайте максимально заповнимо трибуни НСК Олімпійського в цю неділю і разом (хоч і в різних секторах) підтримуватимемо нашу улюблену команду. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дякую за увагу ;-)

З повагою, Westt.

Автор: (Westt)

Статус: Наставник (1008 комментариев)

Подписчиков: 3

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Антон Китайцев(toxami) - Опытный писатель
    30.03.2012 23:52
    Ну вот и почему не порадоватся за хороший Футбол? Красиво сыграли! Анатолий Васильевич Демьяненко -молодец! Успехов ему! Автору блога спс! качественно.
    • 5
Комментировать