Дякую, пане Можаровський

Ніколи не думав, що буду пам’ятати фамілії суддів. Мало того, буду дякувати їм. Комусь дякувати, а кого …  Дякую пане Можаровський, що подарували свято футболу у матчі Дніпро-Металіст. Так свято.  Я не є вболівальником ні однієї з цих команд. Вболіваю за них тільки у матчах на євроарені і проти кротів.

 Сьогодні був цікавий матч. І, як на мене, ніхто нікого не купив. По крайній мірі я цього не помітив. Суддя не спортив дійства. Значить можна все-таки, не все і всіх можна купити.  Не всі «бандити з великої дороги»,  як сказав відомий російський коментатор.

Сьогодні дитина прийшла зі школи, і запитала, хто такий «бакс», який  спортив свято. Пояснив «нехороший» чоловік, який зіпсував свято футболу, засудив моє Динамо. Дитина мало що зрозуміла, тому що не цікавиться футболом.  І як дитині в четвертому класі це пояснити.   Як пояснити, що знайшовся сво..ч, яка відібрала в мільйонів свято футболу, і знищила  в суботу моє Динамо.  Так, спочатку зіпсувала футбол, а потім……….., тому що не було б футболу, не було б Динамо.

Що ж, можливо,   завтра дитина прийде зі школи, і запитає, хто такий Можаровський, який не зіпсував свято.

Дякую пане Можаровський.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей(andrjuha777) - Опытный писатель
    09.04.2012 21:50
    Ну оффсайд во втором голе Днепра не очень пассивный как-бы.
    • 3
Комментировать