Де межа

Сьогодні подивився хвилин 20 фукенду від 15.04.2012 р. Благо вихідні, можна було проаналізувати те, що говорила трійця (ведучий і два «експерти») щодо пам'ятного матчу. Подивився і подумалось, чи є межа людській продажності. Відповідь - НЕ МАЄ.

Ведучий нагадував стрілочника, а два койоти накидались на мою команду.

Потім подумалось, що вони могли і без ведучого справитись, з таким завзяттям відробляли, чи заробляли кістки.Ситуація з рапортом судді - це просто щось.... Ведучий не захотів говорити звідки взялась копія рапорту, тому що «можуть постраждати люди», які його дістали. Ну прям таки «штірліци» кругом. Самі рапорт писали, самі в себе діставали, чи не так ???.

На рахунок монологу одного «експерта». Він, виявляється після того матчу зайшов на сайт Динамо і таке прочитав про себе. Він не знайшов там ніякої поваги до своєї персони. Він здивований і навіть ображений. Каже, що має бути якась межа. Знайте, я знав про гру теперішнього «експерта» зі слів свого покійного батька, щось читав в інтернеті. І з повагою відносився до цього чоловіка до певного часу. А тепер... За що поважати тих, хто не поважає клуб, який дав їм ім'я в футболі. Не просто не поважає, а витирає ноги в біло-сині кольори клубу. Я не знаю, і не хочу, знати що він не поділив з президентом клубу. Президенти будуть і підуть, прийдуть нові. Я також дуже багато в чому не згідний з президентом. Трансфертна політика Динамо за останні десятиріччя напевно найгірша з усіх команд ЧУ. Але це не дає право НІКОМУ витирати ноги в мою команду.

Фраза експерта «Может кому-то не понравилось то, что я говорил ?». Так, мені не сподобалась свідома сліпота: спочатку бакс відсудив на десять, потім виявляється, що це була помилка бакса, тепер знову все добре. Так де ваша правда????? За що поважати????

Потім ще крутіше: виявляється суддя показав рукою місце, де треба покинути поле. Потім показують повтор: рука бакса (обведена жовтим кружком, а Гармаш лежить обличчям до землі. Бакс показував всім де покинути поле, окрім самого Гармаша. Те, що Бетао врізався в Гармаша бачимо, а те, що Адріано б'є по голові Гармаша і разом з іншим кротом штовхають Бетао на Гармаша не бачимо! Значить одне бачимо, а друге - ні. А потім говоримо про подвійні стандарти. Ну прям таки анекдот.

Ще одна фраза на рахунок Саші Алієва: «Всех удали, всех наказали, а Алиев чистенький»??????». Вся країна бачила, що Алієву показали жовту.

На рахунок другого «експерта» нагадаю лише: «эксперт» дисквалифицирован пожизненно. «Эксперт» был признан виновным в нарушении статьи 5 дисциплинарного кодекса УЕФА, в которой говорится о принципах лояльности и честности. «Эксперту» пожизненно запрещено заниматься любой связанной с футболом деятельностью.

Ну і на кінець фраза ведучого «декабристи розбудили Чернишевського». Ось тільки запитання хто кого розбудив в цю «чорну» суботу ??????  ДЕ ВАША МЕЖА?????

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Evgeny Kriloff(Evgeny.71) - Наставник
    17.04.2012 11:26
    «декабристи розбудили Чернишевського»

    Так именно и сказал? Блин, я всегда считал, что они разбудили Герцена
    • 13
Комментировать