Дрогеду пам'ятаєте???

Не бачив першого тайму сьогоднішнього матчу Волинь-Динамо, але те, що побачив у другому.............Без нецензурної лексики важко навіть виразити..

Так, можна говорити:

- грали по рахунку

- берегли гравців

- боязнь за результат і т.п.

 А я скажу, що це черговий позор нашого тренера: не повинно Динамо так грати з командами рівня Волині, не повинно!

!! Волинь як мінімум тричі могла забивати у другому таймі і ми б забули про золотий матч і чемпіонство ще на рік! Хоча ще один такий тайм у двох останніх матчах і про ці всі речі ми все-таки забудемо! А що створила дружина Сьоміна у другому таймі??? А нічого!!! Дякую захисникам, які заблокували всі небезпечні удари у ствір воріт Коваля, і стійці воріт, яка заблокувала ще один удар.........Як можна так грати у такий відповідальний момент при рахунку 1-0, я розумів би таку гру при 2-0, 3-0.........А тут гол на останніх хвилинах і все! І хто би був винен у програші цього чемпіонату? Коліна, Вакс, Луческу, Дем'яненко? Хто???...

Тішить одне, що можливо з такою грою Волинь зможе вибити Шахтар із кубку України, всім серцем на це сподіваюсь.

P.S.: Шкода, що немає можливості ставити мінуси під блогами, думаю мене б за цей блог "справжні вболівальники" замінусували по самі помідори. Але за те, побачив би, скільки тут "справжніх вболівальників", яким важливий лише результат, навіть вистражданий у грі з Волинню.

Автор: (metalizator2009)

Статус: Эксперт (8078 комментариев)

Подписчиков: 2

16 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир(metalizator2009) - Эксперт
    22.04.2012 20:03
    гіршого, ніж цей другий тайм вже бути не може..................задумайтесь: яке у нас майбутнє з цим мегатренером!?
    • 2
Комментировать