Клоун в воротах "Дніпра"

 

Щоб хоть якось збить оскому після вчорашнього матчу Динамо, зверну увагу на постійну проблему іншої команди якій я симпатизую _ Дніпро Д. Ця тема напрошується вже декілька турів підряд, але після «Оболоні» про це вже треба кричати, як мінімум фанатам «Дніпра» ( а може й вони кричать?

...по відгуках буде видно…). Якщо просто – що робить Ян Лаштувка в воротах Дніпра? По суботньому матчу – стоїть вот такая собі «детина», строїть з себе класного «вратаря», час від часу походжає вздовж воротарської лінії (наче гусей поганяє), ну і звичайно «піна» під час стандартів. Це ще з часів «Шахтаря»… Якщо трапляється більш-менш пристойний удар в створ воріт підтюпцем це «Чудо» з випученими очима супроводжує круглого за лінію…Повторюю: спостерігав неодноразово.

Основна думка блогу: Лаштувка – легіонер настільки класний, щоб виділяти під нього місце в ліміті? І допоки його будуть ставити? Довелось десь читати, що мовляв, його хтось там підмазує, якісь зв’язки..І що – чудити йому і далі з європейськими амбіціями клубу?

Автор: (chibis)

Статус: Наставник (1385 комментариев)

Подписчиков: 0

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Тобилевич(Alt88) - Старожил
    23.04.2012 11:15
    Каниболоцкий толковый молодой вратарь, чего не давать шанс ему, учитывая какой баран этот Лаштувка.
    • 7
Комментировать