Розруха в душах...

Доброго всім дня!

Важко заперечити, що за більше ніж 20 років незалежності ми не змогли повністю подолати наслідки "важких" 90-хх. Але чому так сталося? Невже все було так погано? Не думаю! Дуже часто згадую приклад Німеччини, яка за 50 років пережила 2 поразки у світових війнах (шановні читачі, я не оцінюю ті події, а лише намагаюсь констатувати факти!

), проте на сьогодні є одним з фінансових лідерів Старого світу. Чому ж так сталося??? Як на мене, причина не в економічних можливостях, наявності корисних копалин та інших благ. Насамперед, секрет успіху чи поразки в середині нас, в наших душах, в наших головах та серцях. Чи то історично склалося, чи то генетика в нас погана, але ми живемо в руїнах моральності, порядності та інших чеснот.

Що заважає нам бути терпимішими один до одного, а не лаятись з найменшого приводу? Чому суперечки звикли вирішувати кулаками, а не діалогом? Чужа думка не означає неправильна! і якою б вона чудернацькою нам не здавалась, вона має право на існування. Хіба не цікавіше та корисніше для кожного з нас почерпнути мудрості один в одного, а не кидатися образливими словами та "рубати з плеча"? 

У невиразній грі нашої улюбленой команди, як на мене, винен не лише головний тренер. Тут може бути набір декількох факторів:

1. невідповідність таланту/амбіцій ГТ тому, до чого нас привчив Валерій Васильович (адже планку він підняв надзвичайно високо і в часи, коли економічних приводів радіти в українців не було він подарував нам ту віддушити, де ми могли відчути, що також здатні на звитягу)

2. Невпевнений та часто непродуманий, менеджмент (трансфери, інфраструктура, робота з вболівальниками і т.д.)

3. Неналежне ставлення гравців до клубу та до гри (тісно переплітається з роботою ГТ та президента клубу)

В жодному випадку не можу поставити в даний список ЩД, оскільки не вони заважають нам грати з Іллічівцем, Зорею, Таврією і тим більше у єврокубкових матчах. Те як гірняки торують собі щлях до перемоги - це лише їх турбота і мене воно не цікавить. А цікавить мене лише мій/наш улюблений клуб Динамо Київ.

Ну не винні жителі східних регіонів країни в усіх кримінальних проблемах держави, так само як жителі Заходу не бачать кожної ночі сни про те, як збагатитись за рахунок трудяг-шахтарів. Це справа рук політиків. Вони грають нами, як їм вигідно. Футбол в останній часто занадто сильно переплівся з економікою та політикою, тож давайте хоч ми не будемо ще більше його штовхати в цю трясовину. Ужгородці та донетчани, житомирці та севастопольці, звертаюся до мешканців усіх куточків нашою Батьківщини - лише разом ми сильні, лише в єднанні є майбутнє. Так вже склалося історично, що ми занадто мало жили у власній державі, а більше у залежності від інших, можливо тому розгубили той дух побратимства, що здавна жив на українських землях.

На сьогодні, віртуальне життя все більше захоплює нас. У всесвітній павутині ми можемо знайти те, чого не вистачає у реальному житті: самоствердитись тим чи іншим чином (інколи за рахунок інших), знайти однодумців, виплеснути емоції, що накопичились і так далі...

Інтеренет (читай сайт Шуріка) це лише засіб, а як його використовувати ми вирішуємо самі.

Вогонь... Це добре чи погано???

Звичайно добре, адже він зігріває нас, допомогає готувати смачні шашлики (чи що кому до вподоби).

Та що ви!!! Це ж вогонь кожного дня нищить наші домівки, забирає людські життя...

Не все однозначно в нашому житті. Але ми самі вирішуємо як поводитись, як ставитись до того чи іншого явища/події чи до людей. Не треба шукати винних у наших невдачах, потрібно розібратися в собі - чи все можливе ми зробили для успіху.

Хочу подякувати Олександру Попову, за те, що він свого часу взявся за створення такого ресурсу про мою улюблену команду та про футбол вцілому. Так, я можу бути з ним не згодним в окремих питаннях,  але це його дітище і він його ростить як вважає за потрібне і як це дозволяють обставини, проте, думаю важко заперечити, що він робить важку, часто невдячну, але потрібну роботу.

Давайте ми будемо шукати приємне, позитивне та ігнорувати негатив і життя, запевняю вас, стане цікавішим!

Гарного всі дня та щасти!)))

P.S. хочеш змінити світ - почни з себе.

Автор: (merlin_123)

Статус: Начинающий писатель (101 комментарий)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • (grom62) - Наставник
    23.05.2012 20:24
    Если я, вместо того, чтобы оперировать каждый день,начну танцевать и петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную,начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать другие, в уборной начнется разруха. Разруха в головах. И когда эти баритоны кричат 'бей разруху'-я смеюсь. Это означает,что каждый из них должен лупить себя по затылку.И вот,когда он вылупит из себя всякие галлюцинации и займется чисткой сараев-прямым своим делом,-разруха исчезнет само собой. Двум богам служить нельзя. Невозможно в одно время подметать трамвайные пути и устраивать судьбы каких-то оборванцев. Это никому не удается,тем более-людям,которые, вообще отстав в развитии от европейцев лет на 200, до сих пор еще не совсем уверенно застегивают свои собственные штаны.(с)
    • 4
Комментировать