Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Розруха в душах...

2012-05-23 18:59 Доброго всім дня! Важко заперечити, що за більше ніж 20 років незалежності ми не змогли повністю ...

Доброго всім дня!

Важко заперечити, що за більше ніж 20 років незалежності ми не змогли повністю подолати наслідки "важких" 90-хх. Але чому так сталося? Невже все було так погано? Не думаю! Дуже часто згадую приклад Німеччини, яка за 50 років пережила 2 поразки у світових війнах (шановні читачі, я не оцінюю ті події, а лише намагаюсь констатувати факти!

), проте на сьогодні є одним з фінансових лідерів Старого світу. Чому ж так сталося??? Як на мене, причина не в економічних можливостях, наявності корисних копалин та інших благ. Насамперед, секрет успіху чи поразки в середині нас, в наших душах, в наших головах та серцях. Чи то історично склалося, чи то генетика в нас погана, але ми живемо в руїнах моральності, порядності та інших чеснот.

Що заважає нам бути терпимішими один до одного, а не лаятись з найменшого приводу? Чому суперечки звикли вирішувати кулаками, а не діалогом? Чужа думка не означає неправильна! і якою б вона чудернацькою нам не здавалась, вона має право на існування. Хіба не цікавіше та корисніше для кожного з нас почерпнути мудрості один в одного, а не кидатися образливими словами та "рубати з плеча"? 

У невиразній грі нашої улюбленой команди, як на мене, винен не лише головний тренер. Тут може бути набір декількох факторів:

1. невідповідність таланту/амбіцій ГТ тому, до чого нас привчив Валерій Васильович (адже планку він підняв надзвичайно високо і в часи, коли економічних приводів радіти в українців не було він подарував нам ту віддушити, де ми могли відчути, що також здатні на звитягу)

2. Невпевнений та часто непродуманий, менеджмент (трансфери, інфраструктура, робота з вболівальниками і т.д.)

3. Неналежне ставлення гравців до клубу та до гри (тісно переплітається з роботою ГТ та президента клубу)

В жодному випадку не можу поставити в даний список ЩД, оскільки не вони заважають нам грати з Іллічівцем, Зорею, Таврією і тим більше у єврокубкових матчах. Те як гірняки торують собі щлях до перемоги - це лише їх турбота і мене воно не цікавить. А цікавить мене лише мій/наш улюблений клуб Динамо Київ.

Ну не винні жителі східних регіонів країни в усіх кримінальних проблемах держави, так само як жителі Заходу не бачать кожної ночі сни про те, як збагатитись за рахунок трудяг-шахтарів. Це справа рук політиків. Вони грають нами, як їм вигідно. Футбол в останній часто занадто сильно переплівся з економікою та політикою, тож давайте хоч ми не будемо ще більше його штовхати в цю трясовину. Ужгородці та донетчани, житомирці та севастопольці, звертаюся до мешканців усіх куточків нашою Батьківщини - лише разом ми сильні, лише в єднанні є майбутнє. Так вже склалося історично, що ми занадто мало жили у власній державі, а більше у залежності від інших, можливо тому розгубили той дух побратимства, що здавна жив на українських землях.

На сьогодні, віртуальне життя все більше захоплює нас. У всесвітній павутині ми можемо знайти те, чого не вистачає у реальному житті: самоствердитись тим чи іншим чином (інколи за рахунок інших), знайти однодумців, виплеснути емоції, що накопичились і так далі...

Інтеренет (читай сайт Шуріка) це лише засіб, а як його використовувати ми вирішуємо самі.

Вогонь... Це добре чи погано???

Звичайно добре, адже він зігріває нас, допомогає готувати смачні шашлики (чи що кому до вподоби).

Та що ви!!! Це ж вогонь кожного дня нищить наші домівки, забирає людські життя...

Не все однозначно в нашому житті. Але ми самі вирішуємо як поводитись, як ставитись до того чи іншого явища/події чи до людей. Не треба шукати винних у наших невдачах, потрібно розібратися в собі - чи все можливе ми зробили для успіху.

Хочу подякувати Олександру Попову, за те, що він свого часу взявся за створення такого ресурсу про мою улюблену команду та про футбол вцілому. Так, я можу бути з ним не згодним в окремих питаннях,  але це його дітище і він його ростить як вважає за потрібне і як це дозволяють обставини, проте, думаю важко заперечити, що він робить важку, часто невдячну, але потрібну роботу.

Давайте ми будемо шукати приємне, позитивне та ігнорувати негатив і життя, запевняю вас, стане цікавішим!

Гарного всі дня та щасти!)))

P.S. хочеш змінити світ - почни з себе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.05.2012, 18:59
merlin_123
Автор:
(merlin_123)
Статус:
Начинающий писатель (101 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть