МАРКЕВИЧ: «Один из наших игроков собрался в другой клуб»

Главный тренер «Металлиста» рассказал о возможных кадровых изменениях в команде

Головний тренер харківського «Металіста» Мирон Маркевич розповів про кадрові зміни у клубі, які можуть відбутися влітку.

- Мироне Богдановичу, нещодавно ви зізналися, що для «Металіста» настав час прощатися з кількома віковими футболістами, але відмовилися називати їхні прізвища.

Отож, давайте підемо іншим шляхом: Березовчук, Валяєв, Воробей, Обрадович, Старцев, Шелаєв – хто із цих гравців, яким за 30, залишаться?
- Із вашого списку точно можу сказати, що в наступному сезоні в команді будуть Березовчук та Обрадович. А на рахунок інших питання на стадії вирішеня.

- Кандидатура Горяїнова вами не розглядається з-поміж тих, які мусять залишити команду?
- Ну що ви! Слова «час прощатися» його точно не стосуються.

- Яка ситуація з Бордіяном – дуже нечастим гостем основного складу?
- Конкретики в цьому питанні поки не існує, але велика ймовірність того, що з наступного сезону його в Харкові не буде.

- Хто ще може залишити команду, з огляду на якісні пропозиції від потужних європейських клубів? Можливо, хтось повернеться у Південну Америку?
- Наразі у наш клуб не надходило жодних офіційних пропозицій щодо бодай одного футболіста, тому (принаймні зараз) все виглядає так, що продавати ми нікого не будемо, майже…

- Майже?..
- Наскільки мені відомо, один із гравців зібрався в інший клуб, загалом – шукає інше продовження кар’єри. У його контракті прописана сума відступних, тож, якщо її візьметься хтось сплатити, цей футболіст зможе нас залишити, вдовольнивши свої амбіції. Однак його прізвища поки не називатиму.

Газета «Український футбол»

Автор: (papirnik)

Статус: Наставник (4005 комментариев)

Подписчиков: 2

3 комментария
Комментировать