In the camp of a rival. "Sturm" before the match with "Dynamo" in the majority missed the victory in the championship of Austria

News from the camp of the rival Dynamo Kyiv in the 3rd qualifying round of the Champions League. Austrian Sturm played another match of the national championship of the 2022/23 season last Saturday.

"Reed" - "Sturm" - 1: 1

As part of the 3rd round of the Austrian Bundesliga, the team from Graz met on the road with Ried (7th place in the last championship). “Sturm” led the match with a score of 1-0 from the 11th minute of the meeting, but at the end of the second half missed the victory, and by that time being in the majority.

Austrian Championship, 3rd round

"Reed" - "Storm" - 1:1 (0:1)
Goals: Monshine (pen 78) - Lang (11)

Removed: Mikich (Reed, 61)

Sturm: Siebenhandl, Ingolic, Affengruber (Girlender, 72), Borkovich, Schnegg, Demaku, Gorenz-Stankovic (Wüthrich, 46), Lubitsch, Prass (Croat, 64), Sarkaria (Hoylund, 46), Lang (Emega, 78).

After three rounds, Sturm has 5 points (one win, two draws) and while it takes 4th place in the championship standings, however, not all matches of the third round have taken place yet.

Recall that the return match between Sturm and Dynamo will take place next Tuesday, August 9, in Graz. the first meeting of the opponents ended with the victory of the Ukrainian team with a score of 1:0.

0 комментариев
Best comment
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    07.08.2022 11:15
    Спеціально переглянув цей матч Штурма з Рідом. Що корисного: дізнався про реальні функції найближчого резерву стартового складу суперника. Оскільки коуч Штурма в старт цього матчу випустив лише чотирьох польових з основи (кіпер - "нерахуємо"). П'ятьох залишив в запасі (але 4-х все-одно по замінам випустив на поле), ще одного (правого бека) в заявці чомусь не було. І не було чомусь в заявці резервного центрбека хорвата Ороса. Так що з основних в цьому матчі не був задіяний лише лівий бек Данте і правий бек Газібегович.

    Суперник Штурма в цьому матчі більше нагадував мені нашого Міная; ну, може, чуть вище класом командної гри. Так що навіть своїм резервом Штурм мав без проблем брати "свої три". Але втрутились і шещастя (випадковий пеналь в свої ворота) і невезуха: (своє потрібно було забивати); і недостача класу в самого Штурма: ну не можна було випускати такого слабкого суперника з 1:0, граючи в більшості!.

    А тепер до нашого матчу Штурм підходить, навіть тішки відпочившим, але з не кращим настроєм... Дві "зайві" нічиї з аутсайдерами в чемпіонаті - це не фунт ізюму при амбіціях Штурма в бундеслізі...

    До речі, по ходу перегляду гри переконався в тому, в яку тактичну схему грає Штурм - класичне 4-1-3-2, незалежно від складу. З суцільним пресингом, а на початку кожного тайму - глибокий пресинг, включно і чужого кіпера. Завдання в атаці: якщо перепас, то недовгий, з наступним виносом на фланг, а звідти або простріл, або навіс на свою атаку. Навіс йде переважно у випадку, якщо до атаки підключається Станкович його там в штрафній чекають.

    Ну, мабуть, що все.
    • 2
Comment