Roman Zozulya: "Pro-Russian Infantino continues to be washed with Russian money!"

Former Dynamo Kyiv, Dnipro, and Ukrainian national team striker Roman Zozulya reacted to the news that FIFA refused the President of Ukraine, Volodymyr Zelensky, when he wanted to record a speech with a "message about the importance of peace in the world" before the 2022 World Cup final.

Zozul's novel

"I've already lost my temper! Let's open our eyes. The time has come to dot the "i".

The President of Ukraine, Volodymyr Zelenskyy, wanted to speak at the final of the World Cup in football, with a speech about peace! That is, his message should have been that he wants to convey to millions, or even billions of people, that the world needs PEACE! And how mankind suffers from wars.

What did our president get banned from FIFA... You understand that the pro-Russian Infantino continues to be laundered with Russian money!

The entire structure of FIFA continues to dance on Russian rubles. First, they ask Ukraine to stop firing and hostilities, in order to hold an emergency... To stop the defense of the state that was attacked by the aggressor and is destroying it...

How the hell is that?!?! Is that what, put the movie on pause? You come, live for at least a week under rocket fire, without communication, electricity, heating and gas. Hear what a siren sounds like 10 times a day. Look into the eyes of small children who are afraid of every sound...

It's a theater, it's not a major football body. Sitting in your warm homes, or at resorts with a bottle of wine, it is very easy to solve problems. It's not for you to sit in a trench under bursting shells.

Litter The weak Cowards Henchmen," Zozulya wrote in his Telegram channel.

0 комментариев
Best comment
  • doc ed(olddrummer) - Начинающий писатель
    17.12.2022 10:26
    Цікаво, чому редактор не дав повний текст? А там далі таке:
    ...Це театр, це не головний футбольний орган. Сидячи в своїх теплих домівках, або на курортах с пляшечкою вина, дуже легко вирішувати питання. Це ж тобі не в окопі під розривом снарядів сидіти. Покидьки. Слабаки. Боягузи. Прихвостні.

    А тепер перейдемо до самого солодкого. Андрій Шевченко. Амбасадор. Патріот. Великий тренер та футболіст. Людина, яка замість того, щоб переконувати ФІФА в необхідності дати змогу виступити Зеленському - просто фоткається з Інфантіно. З людиною, чиї руки в лайні російських грошей. Боже, та що ж відбувається. Куди всі дивляться?

    Андрію, замість спроб домовитись про зняття санкцій з Абрамовича, та пропозицій ввести його в переговорну групу - краще б ви робили з ФІФА орган, який не буде заангажований, та на який не буде мати впливу росія. Неможливо вже все це терпіти. Запам’ятайте, ми сильна і вільна країна, до якої увірвався ворог о 4 ранку. І вже протягом 9 місяців тероризує всю країну. Нищить, ґвалтує, краде, вбиває… А ви, пане Шевченко, і надалі тиснете руки тим, хто підтримує росію.

    І наостанок. Якщо хтось забув про політичну кар’єру пана Шевченка, то хочу вам нагадати, що його партія ОПЗЖ. А нещодавно журналісти розкопали його бізнес разом з Абрамовичем. Звісно, хтось скаже, що на це можна закрити очі. Тоді нагадаю вам, про те, хто кум у пана Андрія: Сільвія Берлусконі. Людина, яка товаришує з путіним. Людина, яка звинувачує у війні Україну, а не мерзотну росію.

    Ну і давайте не будемо забувати про НОК. Куди Шевченко пішов разом із всіма з ОПЗЖ. Так, потім люди побачили, хто туди увійшов, підняли бунт, і пан Андрій на своїй сторінці в ФБ одразу відписався, що знімаю свою кандидатуру та звільняється з НОК. Але це тільки в його пості в соц.мережах. На папері він і досі там.

    Вибачте, але я дійсно не можу більше терпіти все це! 9 місяців наша земля втрачає кращих синів та дочок. А хтось і далі свого носа не бачить… А деякі тиснуть руки, які по лікоть в крові…» - написав Зозуля у своєму Телеграм-каналі.
    • 11
Comment