Girona will complete the signing of Tsygankov in the coming days

Dynamo Kyiv midfielder Viktor Tsygankov will continue his career in the Spanish Girona.

Victor Tsygankov. Photo: fcdynamo.com

Marca journalist David Sanchez reported that Girona will complete the signing of Dynamo winger Viktor Tsygankov in the coming days.

The player will join in the summer as a free agent. The agreement will be signed for 4 seasons.

Let's add that in the current championship of Spain, Girona is in the middle of the championship. After 16 matches, the team is in 12th place in the standings with 18 points (4 wins, 6 draws, 6 losses).

0 комментариев
Best comment
  • Александр Давыдов(Alehandr-Santino) - Наставник
    15.01.2023 12:43
    А давайте чесно.ЧОМУ ТІЛЬКИ ЖИРОНА???. Згадайте матч відповіді Ліги Чемпіонів в грудні 2021 року в Лісабоні -Бенфіка Динамо, коли Віталік Буяльський зробив шикарний прохід вийшов один на один з воротарем і міг сам ЗАБИВАТИ ,але віддав не зажав пас на Циганкова щоб той забив. І що сталось???. В Пусті Ворота не попав. Роком раніше матч відповіді в Турині без глядачів Ювентус-Динамо-Вітю виводять один на один і з вигідної позиції не забиває. Що показав Циганков на ЕВРО 2021???. На Чемпіонат Світу наша Збірна не потрапила. В Лігу Чемпіонів 2022 року Динамо не попало.В Лізі Европи провалились. Ось тому і Жирона. Не ТОП Клуби Европи. Можна казати Суркіс винен-але треба із себе Починати -подивитись в дзеркало. Такі голи як в Лісабоні треба забивати. Що ми маємо яскравого на міжнародному рівні у Віті?. Це супергол у ворота Лаціо п"ятою в Лізі Европи, Гол в ворота Барселони в 2020 -му на добивані на виїздіі ,гол у ворота збірної Іспанії в Київі. От і все. Цього замало щоб тебе підписував топ-клуб. До речі-епізод в Лісабоні в 2021-м мені нагадав подібний епізод в 2000-м в Манчестері коли на крайній хвилині матчу при рахунку 0-1 видали пас-цукерочку на Георгія Деметрадзе і той у порожні ворота не попав з такої убивчої позиції. Цього не пробачив Лобановський і той скоро поїхав до Реал-Сан -Себастьяну на Мадридського ,хоча всі сподівались що він хай не Шевченко але нова зірка динамо яка згодом також буде грати в Европейському гранді. А чим все закінчилось?. А я відповім Донецький Металург. Ось Так . Тож мені вболівальнику Динамо прикро, що Вітя готовий проміняти нашу команду на посередню Жирону. Ніхто не проти твого переходу але подивись тільки Жирона тебе і хоче.
    • 5
Comment