Andriy Lunin does not feel Ancelotti's trust and may move to Arsenal

Ukraine and Real Madrid goalkeeper Andriy Lunin may leave the Madrid club this summer. This is reported by Cope.es portal.

Andriy Lunin. Photo: Getty Images

According to the source, Lunin does not feel the trust of the team's head coach Carlo Ancelotti after the Italian coach's decision to release Courtois in the Champions League final. The Ukrainian does not want to be just an understudy to the Belgian goalkeeper.

Now Lunin doubts whether he should sign a new deal with Real Madrid, which will run until 2029.

It is known that Arsenal wants to take advantage of this situation. The Londoners plan to make an offer to Real Madrid for Lunin's transfer in the near future.

Last season, Lunin played in 31 matches for Real Madrid in all competitions.

0 комментариев
Best comment
  • Vas51 ° - Наставник
    12.06.2024 18:28
    Мені незрозуміла поведінка Анчелотті по відношенню до Луніна - з його подачі ,з Челсі, взяли в аренду з правом викупу воротаря Кепу... і цей макаронник спеціально, з початку ЧІ ставив його в ворота, причому публічно ігноруя Луніна, і весь час намагався їх зіштовхнути лобами. Але і Кепа і Лунін виявилися більш стійкими, чим цей макаронник.
    І тільки, дякуючи вболівальникам Реала та під їх тиском, а потім підключився і президент, макаронник почав ставити Луніна в основу!
    І все одно, завжди після пропущених голів, не з вини Луніна, завжди відкрито та цинічно критикував та принижував Андрія за пропущений гол!
    Така ж сама ситуація була, коли виздоровів Куртуа.
    Ця тварюка на прізвище анчелотті почав шантажувати Луніна, причому відкрито... але Слава Богу, що Куртуа виявився порядною людиною, та підтримав Андрія( згадайте декілька інтерв'ю від Куртуа).
    І останню крапку, цей італійський виродок, придумав хворобу Луніну та не поставив його в ворота у фіналі ЛЧ.

    Тому Андрій повинен самостійно прийняти рішення, та залишити Реал...від анчелотті йому не буде спокою!

    • 4
Comment