Mykola Shaparenko: "The best player of the match is the whole team"

Ukraine's midfielder Mykola Shaparenko commented on MEGOGO's broadcast of our national team's victory over Slovakia in the Euro 2024 match.

Mykola Shaparenko. Photo: Getty Images

- Mykola, congratulations on your victory! You have been recognized as the player of the match. Please share your emotions.

- I am very pleased to receive the prize of the best player of the match, but the best player of the match is the whole team. Everyone fought for each other, because we had no room for error. Everyone who took the field today fought until the last minute.

- How did you manage to adjust after conceding a goal?

- We remained calm, there was no confusion, the head coach told us during the break how to continue to press. I think it was evident in the second half, we took the ball away from the opponent.

- How do you like the support from the fans?

- I want to thank the Armed Forces of Ukraine! They are our heroes, our defenders. We dedicate this victory to them. I also thank the fans in the stands and those who watched us on TV. They all deserve a decent result, but it was just not our day in the first match. We won for their sake.

0 комментариев
Best comment
  • Сергій К(Booh) - Наставник
    21.06.2024 18:58
    Трубін – по першому тайму однозначний «Лев». Впевненою грою дав час «зграї голодних Чихуахуа» прийти до тями і перетворитися на футболістів національної збірної.
    Забарний – добре, особливо по другому тайму
    Матвієнко – не привіз, і на тому спасибі, хоча коли почав «жонглювати» м’ячем у воротарському майданчику було страшно.
    Тимчик – не супер надійно в захисті, але в атаці однозначно краще ніж Конопля в матчі з румунами. Не зупинявся, і врешті залишив фланг за собою.
    Зінченко – проспав гол, але виправився чудовою передачею на Шапаренка.
    Бражко – спочатку нервово, потім дуже сподобався. Десь завдяки йому та Ярмоленку з Тимчиком стався той перелом у грі.
    Мудрик – слабо. Ну хотілося б похвалити, але коефіцієнт корисної дії вкрай низький. З корисних дій можу пригадати гарний прокид суперника і своєчасний навіс на Довбика.
    Судаков – найкраще чим запам’ятався, це як морально пресував гравців суперника в кінцівці матчу. Старався граючи на оборону в кінцівці. В організації атак нічого не можу пригадати насправді корисного.
    Ярмоленко – молодець, справжній капітан. Не дав команді скотитися в тотальну гру другим номером.
    Шапаренко – гол плюс пас, що тут говорити. Шкода тільки що так довго «запрягав», бо до свого пострілу був мало помітний. Треба дивитися, можливо його активізація пов’язана з тим, що відбулася якась перебудова на полі і вони з Судаковим помінялись місцями.
    Довбик – слабо як для свого рівня, нажаль бачимо що про його «пічічі» усі почули і приділяють особливу увагу.
    Яремчук – красень, розібрався на всі 100%
    Зубков – слабенько, можна було б сподіватися на спроби забити третій, але нажаль свіжості в атаці він не добавив. Старанно працював на оборону, що вже добре.
    Талавєров, Сидорчук, Малиновський – мало що показали. Допомогли відстояти рахунок, хоча в кінцівці хотілося більшого контролю м’яча від наших. Було нервово.

    Підсумовуючи – молодці що виграли. Реброва можна похвалити, що вгадав з заміною Довбика на Яремчука і не побоявся зробити більшу ставку на гравців Динамо в цьому матчі. Відповідно дорікнути йому ж, що не взяв Кабаєва чи то Волошина на заміну Мудрику. Замість того ж Бондаря наприклад.
    • 5
Comment