«Классико» под угрозой срыва?

Как сообщает ФНК со ссылкой на El Mundo Deportivo, матч «классико» между «Барселоной» и «Реалом», который должен состояться 7 октября на «Камп Ноу», может пройти при интересных обстоятельствах.

Дело в том, что сотрудники стадиона объявили о забастовках 7 и 23 октября. Рабочие арены требуют повышения заработной платы. Также забастовку 7 октября поддержат и работники метрополитена.

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

9 комментариев
Лучший комментарий
  • (ac.milan) - Старожил
    01.10.2012 12:35
    У людей в Європі заробітна платня по 3-7 тищ Євро, вже не кажучи про повні соцпакети, про робочий графік і умови праці. До чого я веду, там люди звикли жити по-людськи, і найменший стрибок цін для них є ненормальним і вони вимагають від влади змінити ситуацію, а це, в т.ч. означає, що влада служить народу, а не навпаки. Людям в Європі неважлива думка ЗМІ чи інших країн, треба перекрити аеропорти, зупинити рух на найбільшому автобані, зірвати матч, якого чекає весь світ - ми це зробимо, але свого доб'ємось.
    А в Україні працюють щонайбільше за 1200-2500 грн. в конвертах, по 14 год на день, без вихідних і тут все влаштовує, а от там, у Європі - "дикарі, які палять машини і зупиняють аеропорти".
    От вам і Європа... Точніше різниця між ними і нами.
    Можливо хоч на виборах і на мітингах після виборів наш народ прокинеться...
    • 12
Комментировать