Игорь Цыганик: «Бабаев пытался силой затащить Жабченко в раздевалку»

Чемпионат Украины (старый, не привязывать) Ворскла Полтава Металлург Д Донецк 11 мая 2013 в 16:00 1

Олег Бабаев
Ведущий программы «Профутбол» Игорь Цыганык рассказал в прямом эфире телеканала «2+2» о том, что после матча против донецкого «Металлурга», который проходил в рамках 28-го тура чемпионата Украины, президент «Ворсклы» Олег Бабаев применил физическую силу в отношении к главному арбитру встречи Анатолию Жабченко.

— Много людей видели и нам сообщили о том, что Бабаев пытался силой затащить Жабченко в раздевалку «Ворсклы». Стоит отметить, что ситуация разрешилась достаточно мирно, — заявил Цыганик.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (KD_Trey)

Статус: Опытный писатель (423 комментария)

Подписчиков: 129

28 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    13.05.2013 16:53
    По-перше, оце "Много людей видели и нам сообщили" - серед них мають бути делегат матчу Жєлєзний та інспектор матчу П'яних з Донецька. І це вони мусять занести в свої рапотри на стіл Конькову/Попову та Колліні.
    По-друге. Бабаєв, вже є такі інфи, сам підтвердив у в'юхах, що намагався застосувати (і, ГОЛОВНЕ, ЗАСТОСУВАВ!!) до Жабченка фізичну силу. А за це - мають бути наслідки у вигляді відлучення від футболу, навіть попри те, що Бабаєв - член виконкому ФФУ. Але виникає запитання: оскільки член Виконкому - то відлучати має право лише Конгрес...; який по графіку - десь в грудні.... Але: реакція на це має бути негайною... Значить: в повноваженнях дисциплінарних органів УЄФА.... Уявляєте, який це скандал на всеньку Європу? Наші бандюки зовсім розперезались...
    По-третє: А чому взагалі такий скандал виник? Яке його підгрунтя? Нє, не в темі погано/добре судейка відсудив; а в темі, що, яким би він не був - він є особою недоторканою.... Кожен судейка може мати якійсь санкції лише з боку Комітету Арбітрів (ну, і у випадку України - від Колліни особисто). І питання: а хто ж зробив так, що нині до судейки можна застосувати фізичну силу? Нда... Хоча і на це є відповідь... Якщо пригадаємо шапочку "браво..."; а перед тим вонізм "компютерний гол"... Хоч - мабуть, початковою причиною стало те, як змінився власник одного клубів України... Хто пргадає 15 жовтня 1996 року? і вибух на стадіоні?
    От відтоді і стало вседозволеним застосовувати силу і вплив ... зокрема, і до арбітрів... Нині ми пожинаємо плоди того.... Арбітри - зашугані..., бояться.... А хто ще "не вкурив", як от Жабченко, молодий ще, недосвідчений - і він начувається стусанів від ПРівця-мера, бандюка-олігарха...
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии