«Металлист» забронировал отель в Гельзенкирхене

Темы:
Лига чемпионов, Металлист, Шальке
Лига чемпионов Шальке Гельзенкирхен ПАОК Салоники 21 августа 2013 в 21:45 2

«Фельтинс-Арена»
Окончательного решения о дисквалификации харьковского «Металлиста» от участия в еврокубках еще не вынесено, считает Вigball.ua.

Между тем, команда не оставляет надежд сыграть против немецкого «Шальке» за выход в групповой этап Лиги чемпионов. Харьковский клуб забронировал один из отелей в Гельзенкирхене и надеется сыграть на «Фельтинс-Арене».

Напомним, что первый матч между «Шальке» и «Металлистом» должен состояться в среду 21 августа на домашней арене «горняков». Добавим, что вылет «Металлиста» в Германию запланирован на утро 20 августа.

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

142 комментария
Лучший комментарий
  • Олег DK(speedbird) - Опытный писатель
    19.08.2013 14:03
    У матчі плей-офф Ліги Чемпіонів, який відбудеться 21 серпня, на поле проти місцевого Шальке 04 вийдуть одразу дві команди. Харківський Металіст зіграє проти німців перший тайм, а вже у другому його замінять футболісти грецького ПАОКа.

    Саме таке рішення прийняло УЄФА, щоб знайти вихід із ситуації, що склалась. Нагадаємо, раніше дисциплінарний комітет вирішив дискваліфікувати харківський клуб на один рік виступів у єврокубках, але юристи Металіста подали апеляцію у вищий суд Швейцарії, який призупинив дію дискваліфікації. Тому, поки триває розгляд і Металіст, і ПАОК мають рівні права на участь матчі плей-офф.

    Якщо рішення суду не буде готове до матчу відповіді, то гра пройде у аналогічному форматі на нейтральному полі. Якщо за результатами двох матчів Шальке 04 переможе пару Металіст-ПАОК, то німецька команда вийде у груповий етап, якщо ж ні, то найімовірніше усі три команди вийдуть у груповий етап де зіграють кожна по одному матчу.

    В УЄФА дуже сподіваються, що рішення по Металісту приймуть до завершення групового етапу, адже експерти не мають жодної гадки, що робити коли тріо Металіст-ПАОК-Шальки вийде з групи.
    • 26
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии