Артем Милевский: «Для меня было очень важно достойно покинуть «Динамо»

Темы:
Динамо, Артем Милевский, Газиантепспор

Артем Милевский
Украинский нападающий Артем Милевский, который вчера подписал четырехлетний контракт с турецким «Газиантепспором», пообещал, что обязательно попрощается со своими бывшими партнерами по киевскому «Динамо».

«Для меня было очень важно достойно покинуть „Динамо“. А сейчас я очень хочу попрощаться со всеми ребятами — обязательно приеду на базу и сделаю это», — написал Милевский в своей странице в сети Instagram.
Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

135 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир Іванов(Maik) - Опытный писатель
    07.09.2013 12:32
    Три місяці не приїжав на базу а тепер вирішив попрощатись хай приїжає СаШо згдає йому ПОЗОРНІКИ??? Народ ви такі передбачувані що мені огидно це все читати!!! Згадайте що ви писали коли він своїх партнерів по команді назвав позорніками, а що ви писали про те що як він сказав ВБОЛІВАЙТЕ ЗА СВОЄ ДИНАМО шахтар А МЕНЕ ЗАЛИШТЕ В СПОКОЇ!!! Ви зараз ледь не цілуєте його в попу і називаєте справжнім динамівцем, а мені соромно що ви алкаша і наркомана який ложив на мене на вас на президента (який годував його і всіх його дузів алкашів) на тренера який гравцем досяг стільки що Мільови й не снилось, можливо як тренер він фізрук але повагу всеодно повинен до нього мати, а прояку можна казати повагу коли на тренуваня щоб прийти в 13:00 він приходить 15:00 і пяний!!! Мені байдуже на ваші мінуси якщо з чимось не згідні то обгрунтуйте!!!
    • 11
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии