Виктор Вацко: «То, что во всех бедах «Динамо» виновата селекция — полный бред»

Темы:
Динамо

Известный футбольный комментатор Виктор Вацко встал на защиту селекционной службы киевского «Динамо».

«То, что во всех бедах „Динамо“ в глазах болельщиков уже много лет „виновата“ селекционная служба — полный бред. В последние годы в Киев едут очень сильные, квалифицированные, готовые футболисты. Почему они здесь не могут адаптироваться? Почему не демонстрируют того футбола, который показывали в своих предыдущих клубах — это уже вопрос не к селекционной группе», — написал Виктор Вацко в своей конференции на MatchDay.

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

26 комментариев
Лучший комментарий
  • A G(Toha111) - Эксперт
    26.01.2014 11:05
    Основна проблема не в селекції, не в гравцях і навіть не в тренерських штабах.
    Головним є те, що клуб уже більше 10-ти років не має чіткої стратегії розвитку, принципу пубудови команди. Часта зміна тренерів та їх різноплановість, хаотичне латання дир, бездумне вимітання класних гравців із команди( майже усі продані виконавці доволі успішно грають в інших клубах)- ось основна причина.
    Винуватець - ІМС, і він це визнав сам. Тому є надія на "покращення".
    Не слід забувати і про хамовитий прес Ахметова та його свори(ФФУ,ПЛ, так званих "журналістів" і "коментаторів") на все, що пов'язано з Динамо: приниження минулих досягнень, спекуляція(підтримувана багатьма на сайті) на невдачах, не приховане хамство по відношенню до всіх тренерів та гравців (особливо в моменти відносного успіху), відкрита або прихована суддівська вакханалія у багатьох матчах.
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии