Андрей Шахов: «Теперь только чудо поможет сборной Украины выйти из группы»

Темы:
Евро-2016, Сборная Украины

Известный украинский журналист, обозреватель еженедельника «Футбол» Андрей Шахов оценил турнирные перспективы сборной Украины после результатов вчерашних матчей отборочного цикла Евро-2016.

Андрей Шахов

«Победа Словакии огорчила меня не меньше, чем порадовала победа нашей сборной. Боюсь, что теперь только чудо поможет нашим попасть в двойку лучших. Это чудо Македонией зовется?», — написал Шахов на своей странице в социальной сети Facebook.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

33 комментария
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    13.10.2014 08:22
    З такою грою, попри шість (дев'ять??) набраних очок в цьому році - будемо боротися лише за третє місце, факт. Щоб традиційно оступитися в плей-офф..., з такою грою..

    Мені шкода тих сліпців, які не бачуть того, що Фоменко потрібно знімати, і чим скоріше, тим краще. Мені шкода тих сліпців, які наступають на граблі, на цей раз заложені під збірну. Як і під наш клуб ще в 2011-му: ЮПС також добре почав, перші пару місяців..., а потім - Брага; а восени вже не вийшов з шарової групи ЛЄ.
    Граблі у виглядіі старого закостенілого пердуна-консерватора потрібно вчасно прибирати! Ми, динамівці, це вже проходили! Невже дозволимо всій Україні наступити на аналогічні у випадку з нашою збірною???
    --------------
    Інша справа: щоб зняти Фоменка - потрібно для початку розігнати (можна через люстратор) коня педального, з його свитою.
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии