В стане соперника. «Генгам» обыграл «Ланс» (ВИДЕО)

Темы:
Генгам, Чемпионат Франции, Ланс
Чемпионат Франции Генгам Франция Ланс Франция 10 января 2015 в 21:00

Новости из лагеря соперника киевского «Динамо» по 1/16 финала Лиги Европы. Французский «Генгам» вчера провел календарный матч в национальном чемпионате, уверенно обыграв на своем поле «Ланс».

Чемпионат Франции. 20-й тур.

«ГЕНГАМ» — «Ланс» — 2:0 (1:0)
Голы:
Манданн (18), Бове (76 п.)

«Генгам»: Лессль, Ангуа, Левек, Сорбон, Якобсен, Диалло, Санкаре, Бове, Пье (Кербра, 66), Жиресс (Дос Сантос, 90), Манданн (Салибур, 83).

После сыгранных матчей «Генгам» занимает 13-е место в турнирной таблице чемпионата Франции. В следующем туре соперник «Динамо» сыграет в гостях с «Марселем». Этот поединок состоится через неделю, 18 января.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

9 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    11.01.2015 10:46
    я спеціально дивився цей матч. ІМНО:

    Ланс - це не той Ланс, в якого ми вигравали в 98-му. Той Ланс був набагато вправніший, таких ляпів не припускався.
    Але Генгам і на фоні такго Ланса, і на фоні попереднього туру (з Тулузою) - виглядає таки вправною командою. Якещо з Тулузою вони грали простецький британський футбол, поверху; то вчора вони, господарі поля, віддали ініціативу гостям і зіграли від оборони, раз за разом отримуючи шанси в контрах.
    Команда достатньо швидкісна, особливо четвірка : форварди Манданн і Бове, а також вінгери Пьє та Жірес (вінгери - по функціям штибу наших Ленса та Ярмоли). Хоч ця четвірка і малюки (штибу "по сто сімдесят з кепкою"), але верхової боротьби не цураються. Ну, а бігати на швидкість - їхня візитка. Шестеро інших польових - високі гренадери, під сто дев'яносто; хоча троє з них, опорники Діалло+Санхаре і лівий бек Левек - снують від штрафної до штрафної. Але поборотися за м'яч зверху - то їхній хліб.

    Команда мені показалася без слабких місць, з достатньою лавкою, навіть з врахуванням того, що троє (зах. Санко, опорн. Ятабаре і форвард Дуньяма - на КАНі). А ще з основних: капітан опора Матіс, заш. Карді, форварди Леметр і Марво - травмовані (до матчів з нами - з лазарету вийдуть). Не злізе з ліжка основний кіпер Самасса, але з Лосслі це не відчувається... А в цьому матчі на лавці незадіяним залишився вправний (по минулим матчам) нап Шварц, а також не потрапили до заяви такі хлопаки захисники, як Сорбон і Бака.
    -------------
    Короче: суперник дуже і дуже серйозний. Чому він досі боровся за виживання у французьській Лізі - нині важко сказати. Генгам по класу гри повинен бути серед лідерів Ліги.
    • 10
Комментировать