Виктор Вацко: «Бикфалви по стилю не подходит «Динамо»

Темы:
Чемпионат Украины, Эрик Бикфалви, Волынь, Динамо

Известный футбольный комментатор Виктор Вацко поделился своими мыслями относительно возможного трансфера полузащитника луцкой «Волыни» Эрика Бикфалви в киевское «Динамо».

Эрик Бикфалви

«На мой взгляд, по крайней мере, насколько я понимаю идеи ведения игры тренерского штаба „Динамо“, по стилю Эрик не очень подходит киевлянам», — написал Виктор Вацко в своей конференции на MatchDay.

Напомним, ранее сообщалось, что Бикфалви возобновил переговоры с «Днепром».

Автор: (KD_Trey)

Статус: Опытный писатель (423 комментария)

Подписчиков: 129

18 комментариев
Лучший комментарий
  • Коля .(Westt) - Наставник
    27.05.2015 00:02
    Слідкую за Волинню: Ерік не форвард, а ЦАП. В останніх матчах гав на позиції нападника через відсутність альтернативи у пана Кварцяного.

    З позитивних сторін: гра обома ногами, потужний удар, бачення поля, точний пас, гольове чуття (16 за сезон - це не мало, як на гравця команди-середнячка), "стоячий" дриблінг, виконання штрафних ударів, вміння взяти гру на себе, лідерські якості.
    З мінусів: низька швидкість (як стартова так і дистанційна), погана гра в обороні, недисциплінованість (Віталій Володимирович часто критикує за небажання повертатися назад), амбіції (пам'ятаємо відгук пана Маркевича про запити гравця), втрата позиції лідера за наявності кращих гравців у топ-клубі.

    Моя суб'єктивна думка: безкоштовно треба брати. Гравець неймовірно технічний і зі світлою головою, в скандалах поміченим не був (чого вартий той факт, що не втік з Волині. коли вона розвалювалася), тому колектив не розбалансує. Якщо не заграє, через пів року аренда в Дніпро з правом викупу.
    Але вирішувати не мені і не Вам, шановні читачі, а тренеру і президенту, які заслужили нашу довіру в 2014-2015 роках =)
    • 4
Комментировать