СМИ: Маркевич с вероятностью 90% покинет «Днепр»

Темы:
Мирон Маркевич, Днепр

Неожиданная новость пришла из расположения днепропетровского «Днепра». По информации телеканала «Футбол 1», главный тренер этой команды Мирон Маркевич, который привел ее к финалу Лиги Европы, с вероятностью 90% покинет занимаемую должность уже в ближайшее время.

Мирон Маркевич

Причиной такого поворота событий стали разногласия наставника «Днепра» с владельцем клуба Игорем Коломойским, который отказывается выделять денежные средства на кадровое усиление команды. Как сообщает источник, Маркевичу необходимо приобрести трех-четырех футболистов, босс же днепропетровцев настаивает на том, что «Днепр» нужно доукомплектовывать исключительно украинскими молодыми футболистами. При этом Коломойский ставит перед Маркевичем задачу по достижению в новом сезоне самых высоких целей.

В завершение телеканал информирует, что в «Днепре» эту ситуацию не комментируют, но признают наличие трений руководства клуба с главным тренером команды.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

35 комментариев
Лучший комментарий
  • Никола Николаевич(Konoplia) - Опытный писатель
    03.06.2015 07:20
    Меньше кротов провокаторов печатайте.. Вот свежая новость!

    За інформацією двох джерел «Tribuna.com», близьких до тренерського штабу «Дніпра», мова про відхід Мирона Маркевича з клубу поки не йде.

    Головний тренер не ставив ультиматумів власнику клубу Ігорю Коломойському, а лише висунув умови, необхідні для боротьби за золото чемпіонату України.

    Маркевич вважає, що необхідно якомога швидше вирішити питання з майбутнім Євгена Коноплянки, придбати лівого захисника (швидше за все, повернутися до варіанту запрошення Азеведо) і центрального хавбека, закрити всі заборгованості перед гравцями по преміальних і поліпшити побутові умови команди, з якими в «Дніпрі» існують проблеми.

    Тренер ще не розмовляв детально з Ігорем Коломойським, а лише сформулював і передав свої побажання керівництву клубу. На початку наступного тижня менеджмент «Дніпра» зустрінеться в Женеві з президентом для обговорення всіх питань.

    Маркевич не хоче залишати «Дніпро», де він заробляє більше за всіх українських тренерів - 2 мільйони доларів на рік.

    Крім того, при розриві контракту головному тренеру доведеться виплатити клубу один мільйон доларів компенсації.

    Нагадаємо, у вівторок увечері телеканал «Футбол» повідомив, що Маркевич зажадав від Коломойського нових придбань, отримав відмову, і ймовірність його відставки становить 90 відсотків.
    • 19
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии