Эдуардо может уехать из «Шахтера» в Турцию

Темы:
Фенербахче, Шахтер, Эдуардо да Силва
Чемпионат Украины Металлист Харьков Шахтер Донецк 11 сентября 2015 в 19:00 30

Нападающий «Шахтера» Эдуардо заинтересовал руководство турецкого «Фенербахче».

Эдуардо

Как информирует турецкий интернет-портал Fanatik, 32-летний нападающий может оказаться в турецком клубе в текущее трансферное окно, то есть практически на днях.

Напомним, что Эдуардо вернулся в донецкую команду из Бразилии этим летом, подписав контракт на полтора года.

Teamfootball

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

17 комментариев
Лучший комментарий
  • konstantin shevchuk(liverpool-13) - Старожил
    30.08.2015 02:14
    Як тільки мова йде про перехід футболіста Шахтаря, то відразу виникає термін "золота клітка", "рабство" та інші фантазії, безумовно, самих "об'єктивних" уболівальників. Але, як тільки мова заходить про футболіста Динамо в аналогічній ситуації, то термінологія дивним чином змінюється і ті ж самі "об'єктивні" вболівальники раптом згадують такий термін, як "контрактні відносини" і при цьому (увага!) жодним чином не пов'язують контракт гравця з клубом з рабством. Причому ці самі "об'єктивні" вболівальники не бачать ніякого протиріччя, що вони те ж саме (залежно від клубної приналежності, зрозуміло) називають і "золотою кліткою", і "контрактними відносинами". А може, з Шахтаря, дійсно, гравці не можуть піти? Так давайте згадаємо скільки гравців за останні кілька років було продано в інші клуби. Та ще й в які ! ... А хто не може згадати, то нескладно і нагадати ..
    Зрозуміло, серйозних контраргументів не чекаю. Хіба що, "об'єктивні вболівальники" поставлять свої мінуси, от і все їх контраргументи ..
    На щастя, є не дуже великий відсоток уболівальників на цьому ресурсі, які оцінюють ситуації, дійсно, об'єктивно .. Але, таких, на жаль, дуже мало тут ..
    • 11
Комментировать