Министр молодежи и спорта Украины: «Ситуация с продажей билетов в Украине — позорная»

Темы:
Евро-2016, Сборная Словении, Сборная Украины

Министр молодежи и спорта Украины Игорь Жданов прокомментировал скандал вокруг реализации билетов на матч сборной Украины против Словении во Львове.

Игорь Жданов

«Ситуація, яка склалася з продажем квитків на футбольні матчі в Україні — ганебна. Цілком поділяю та розумію справедливе невдоволення вболівальників. Всіх, хто прагнув купити квитки в касах Арени-Львів, щоб підтримати збірну України в надважливому матчі зі Словенією, а натомість зіткнувся з купою проблем та перешкод. З таким „сервісом“ — ми ніколи не зможемо збільшити кількість вболівальників на наших футбольних аренах. Люди махнуть рукою та краще сидітимуть вдома, ніж даремно витрачатимуть свій час та нерви на безкінечні черги. І будуть, до речі, абсолютно праві.

Кількість виділених квитків — це одне питання. Але, як так сталося, що на Арені-Львів працювали не всі каси, знаючи попередньо, що на цей матч плей-офф Євро-2016 буде шалений ажіотаж? Дав доручення провести службове розслідування відносно безвідповідальних дій керівництва стадіону Арена-Львів. Про результати та висновки обов’язково повідомлю вболівальників футболу», — написал министр на своей странице в социальной сети.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

13 комментариев
Лучший комментарий
  • Мирослав Костирко(kme) - Наставник
    10.11.2015 12:22
    Ти диви хто прокинувся і заговорив! На те, що українські збірники їздять на змагання в чому попало, хоча гроші на екіпірування виділені ще на початку року, можна не звертати увагу, підщукуючи контракт з найбільшим відкатом. На те, що обладнання для олімпійської бази в Конча-Заспі не закуплене, хоча гроші теж виділені, а Олімпіада вже незабаром - теж можна не звертати увагу, як і на безконечні проблеми з розвитком фізкультури та спорту. А от черги у Львові при продажу пари тисяч квитків на гру нашої футбольної збірної - оце варто уваги нашого суперспортивного міністра. Та черги були би навіть якби продавали 30 тис. квитків! Інша справа, що значна частина квитків, як завжди, потрапила до перекупників. Але про це чомусь міністр ні слова не сказав.
    • 11
Комментировать