Максим Шацких: «Навсегда запомнил фразу Белькевича: «Ты беги, а я положу куда надо»...»

Темы:
Максим Шацких, Динамо

Бывший нападающий киевского «Динамо» Максим Шацких, принявший вчера участие в матче памяти еще одного легендарного динамовца, Валентина Белькевича, после окончания поединка поделился воспоминаниями о своем экс-партнере по команде.

Максим Шацких (крайний слева) в матче памяти Валентина Белькевича. Фото - football.by

«Валентин был, как казалось некоторым, малообщительным. Но за пределами поля он был веселым, говорил всегда по делу, не занимался болтовней.

Я с ним прожил почти 10 лет в одной комнате, знал его от и до. Видел настроение и эмоции Валика, пусть он и редко их проявлял.

Я, кстати, навсегда запомнил его фразу: „Ты беги, а я положу куда надо. Ты главное беги“. В моем сердце он остался как самый талантливый, веселый, очень умный и хороший друг по жизни», — цитирует Щацких offside.by.

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 473

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    30.01.2016 10:17
    Белькевич - один з тих футболістів, що назавжди залишаться і в історії Динамо, і в пам'яті його уболівальників. Скромний з вигляду, зате який помітний на полі! З тих т. з. "системоутворюючих" гравців, без яких команда в його часи не уявлялася, формував "лице" ДК, віддавав на полі всі сили для досягнення успіху. Маючи світлу голову, точний пас і тонке відчуття й розуміння гри, "творив" її, гру, будучи "мозком" команди. Велика удача для команди, якщо в її складі грають гравці калібру Белькевича. Віддав команді ДК все, що міг. Дуже жаль, що так рано пішов.
    А відносно матчу пам'яті - здається, такий матч мав би відбутися в Києві, на Олімпійському, де він і творив, де провів "зірковий" футбольний час, і за участі партнерів по команді, з якими він творив історію Динамо, та запрошених кращих футболістів, проти яких він виступав у футболці Динамо. Думаю, прийшло б багато вболівальників, які мали щастя бачити його гру наживо і пам'ятають шедеври, які "творив" на зеленому газоні. Нічого не маю проти матчу в Мінську, навпаки - дуже добре, що там провели такий матч. Але ІМС мав би подумати про організацію такого матчу в Києві. Валентин на це заслужив своєю грою і відношенням до команди, якій віддав кращі роки свого життя.
    • 15
Комментировать