Эдуардо: «Матч с «Карпатами» воспринимаем как товарищеский»

Темы:
Чемпионат Украины, Карпаты, Шахтер, Эдуардо да Силва
Чемпионат Украины Карпаты Львов Шахтер Донецк 8 мая 2016 в 19:30 27

Нападающий донецкого «Шахтера» Эдуардо заявил, что в предстоящей игре с «Карпатами» его команда будет мотивирована гораздо меньше, чем в предыдущем матче чемпионата Украины против «Динамо».

Эдуардо

— Если честно, предстоящий матч даже трудно назвать официальным. Мы его воспринимаем больше как товарищеский. Конечно, обе команды хотят заработать три очка, чтобы лучше себя чувствовать перед последующими поединками. Естественно, мы постараемся одержать победу.

Но мы чувствуем себя во Львове, как дома, только в еврокубковых матчах. Трибуны заполняются болельщиками, ощущается их поддержка. Когда проводим игры чемпионата и Кубка, то дома себя совершенно не ощущаем. Показательным стал прошлый поединок с «Динамо», когда почти весь стадион болел за киевлян, — цитирует Эдуардо официальный сайт «горняков».

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

19 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    08.05.2016 12:09
    Ніхто вас і ніде в Україні не любить! Так, може, пора задуматися, чому? Може, все-таки, є причина саме з вашої сторони? Чи кроти, як той солдат, який - лише він іде "в ногу", а вся рота - ні? Україна мінятися по відношенню до вас не буде! Єдиний вихід - помінятися вам. Але зараз це безнадійно, - принаймні доти, доки у вас такий "господар" і "штат", доки ви і ваші "кротоканали" воюєте лише "за вас" і проти всіх решти, доки ви там, у себе в кротовні, вважаєте, що ви найкращі (про що не зупиняєтеся повторювати навіть при ваших розгромних поразках, в яких завжди чомусь винуваті будь-хто і будь-що, але не ви самі) завжди лише ви праві, а решта - ні, що повинні мінятися всі, окрім вас. Що вас чомусь повинні поважати (про що весь час "ниє" ваш ноловний будулай, та і рижий), коли ви не поважаєте нікого і "виливаєте цебри грязюки" на всіх, кого вважаєте своїми ворогами ( а друзів у вас, здається, взагалі нема?), і дослухатися до того, що ви хочете, тоді як ви чуєте лише себе... Тому то вас і ніде не люблять і любити не будуть. Хіба що в лугандоні. Ви не є той Шахтар часів Прокопенка, Старухіна, Соколовського і багатьох інших гравців тої кубкової команди, яку, може, не всі любили, але поважали в Україні точно. І в міжнародних матчах вся Україна вболівала за нього. А за вас? Та порівняйте, за кого вболівали українці в матчі з Севільєю, і все зрозумієте. Стараннями рижого, цигана і їх приспішників все те, чим славився той Шахтар, було відкинуте, як непотрібне. Так що залишилася лише вивіска, а суть зовсім інша.
    • 11
Комментировать