В Испании подтверждают интерес «Бетиса» к Зозуле

Темы:
Роман Зозуля, Днепр, Бетис, Чемпионат Испании, Чемпионат Украины

Испанская Marca со ссылкой на свои источники подтвердила сообщение украинских СМИ об интересе «Бетиса» к нападающему «Днепра» и сборной Украины Роману Зозуле.

Роман Зозуля

Сообщается, что «бело-зеленые» договаривались о переходе из «Монако» Валера Жермена, однако в последнее время эти переговоры застопорились. В Севилье видят в Зозуле отличную альтернативу французу. Сейчас там изучают, будет ли действовать полугодичная дисквалификация украинца в Испании.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Garmonik Garmonik(garmonik) - Эксперт
    25.07.2016 15:25
    Прогнозую не високу мораль нашого КДКа і з рештою хто за те що б з Зозулі зняли цю безглузду дискфалікацію-я теж за на всі сто! Про мораль можна було б говорити якби всі інші вирішальні діячі того конфлікту,також нашого футболу в загальному,крім того що б наша країна слідувала букві закону з своєю восокою моральністю і що б наша країна займала високе восоке економічне моральне етине,а також соціальне місце в світі! Бо все інше по відношені до Зозулі якого я важаю сильним гравцем,футболіст класний! Не має зараз ніякого значення в цьому принциповому наказуванні і можливому блокуванні гравця на перехід в то й же Бетіс чи інший можливий трансфер Зозулі! Давно вже привели аргументи в фактичній хоть і косвеній вині ахметова,нашого гуманого судівства в угоду хана ахметова і так далі! Адже є прихильники покарання і реабілітації даного футболіста! Сам Зозуля якщо і заслуговував покарання(???!),то явно він заслуговує на амністію!!!
    • 3
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии