«Наполи» требует от «Динамо» быстрого ответа по трансферу Виды

Темы:
Домагой Вида, Динамо, Наполи, Чемпионат Италии, Чемпионат Украины

Как уже сообщалось, хорватский защитник киевского «Динамо» Домагой Вида заинтересовал итальянский «Наполи».

Домагой Вида

По информации Spazio Napoli, представители «Наполи» готовы приступить к переговорам по контракту для Виды, но для этого хотят получить быстрый ответ от «Динамо» и самого игрока о возможности трансфера.

Трибуна

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

47 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    21.12.2016 11:35
    Віду, як і Ярмоленка, і ще когось, кого хочуть купити і хто дійсно хоче піти - потрібно продавати. Тим більше, що практично всі вони на сьогодні не є незамінними - є принаймні хороша молодь, яка при належній роботі з нею, впевнений, покаже результат - принаймні, не гірший, ніж є сьогодні. Так, можливо, це станеться не сьогодні, можливо, потрібно буде почекати, але іншого виходу просто нема. Недаремно є народне прислів'я, що "насильно милим не будеш". А якщо не продають того, хто хоче "продатися" - добра з того явно не буде. Що показує Ярмоленко в важливих матчах? Та і Віда, як видається, останнім часом не зовсім такий, як у його кращі часи. Так що пора прийняти дійсність і будувати нову команду. Продавши при цьому тих, кого купляють за прийнятні гроші. При цьому "уб'ється" не два, а аж три "зайці":
    - буде продано тих, хто хоче піти (показано, що ДК - не "золота клітка);
    - буде надано реальні шанси на підвищення класу молодим динамівцям (що також немаловажно);
    - ну і, не секрет, буде суттєво "полегшена" зарплатна відомість ДК (що в нинішніх умовах грає також не останню роль).
    Молодь Динамо, її гра і у внутрішніх турнірах, і в ЮЛЧ показує, що у команди є майбутнє. А в задекларованій керівництвом клубу побудові нової команди саме їй, судячи з усього, і повинна відводитися головна роль.
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии