«Динамо» официально выступает за возврат чемпионата из 16-ти команд

Темы:
Чемпионат Украины, Динамо

Заместитель генерального директора «Динамо» Сергей Мохник озвучил официальную позицию столичного клуба относительно формата Премьер-лиги.

Сергей Мохник (фото: О.Васильева)

— Все хотят, чтобы был нормальный чемпионат, чтобы было шестнадцать команд, нормальные условия и стадионы. Будем ждать информации от аттестационной комиссии и ПФЛ. Мы готовы вернуться к старому чемпионату и хотим, чтобы это было как можно быстрее, — цитирует Сергея Андреевича газета «Експрес».

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

74 комментария
Лучший комментарий
  • Роман Форс(Hendry) - Читатель
    13.03.2017 12:56
    Що ми маємо зараз. "Маріуполь" буде в вишці так, чи інакше.

    "Верес" Рівне - команда непогана, підбір гравців на місці, у вишці би не загубились. Одна буда - грати нема де. Місцевий стадіон навіть матчі першої ліги готовий проводити не раніше квітня, а трибуни нагадують швидше руїни Карфагену. Грати УПЛ там нереально, тобто потенційно ще одна команда без стадіону.

    Дальше - "Десна". Газон вроді перестеляють, але ве робиться аж надто повільно. Команда базується в Києві, там і проводила всі матчі першого кола. і схоже буде проводити і друге коло. Трибуни по чесному потребують реконструкції вже років 15, чи не єдиний стадіон де до сих пір збережені дерев"яні лавки замість пластикових сидінь. Та і не відомо як там з освітленням, до останнього часу реконструкція освітлювальних вишок не проводилася, а "люксів" там для повноцінної трансляції вечірного матчу мало.

    "Геліос". Команда хоч і стабільна, але суттєво поступається попереднім опонентам. Свій стадіон є - ек-тренувальна база побудована до Євро-2012, вміує порядка 5 тисяч глядачів, який на матчі 1 ліги збирав максимум по тисячі.

    Непогані стадіони, готові приймати вишку хіба у Черкас і Оболоні, але вони вже суттєво відстали він лідерів, і брати ці каоманди в вишку тільки через наявність хорошого стадіону, це не варіант.

    Ітого, чи готові ми вже з теперішнім багажом поповнити еліту - запитання.. Хоч команди непогані є, але бачити чергові камянські "Сталі", чи "Олімпіки" які попри цікаву гру проводять матчі в чужих містах на чужих полях при порожніх трибунах якось взагалі не комільфо..
    • 6
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии