От Борисполя до Исландии

Темы:
Сборная Украины, Чемпионат Украины

Українці у вересні відвідали Ісландію з нагоди матчу націо­нальних команд наших країн у світовому відборі. Окрім гейзерів та Андрія Шевченка, вони були вражені неймовірною, як для такого острова, кількістю футбольних полів, більшість із яких штучні. Дивуватися є чому: на північноатлантичному острові з населенням трохи більше 300 тисяч — 20 стадіонів із трибунами, 30 повнорозмірних штучних футбольних полів та понад 150 штучних майданчиків для міні-футболу.

Стадион в Исландии

Ми теж не відстаємо. Перед відльотом до Ісландії президент Федерації футболу України відкрив у Борисполі завод з виробництва штучних футбольних полів. Трохи бентежить хіба що те, що цей самий завод Андрій Павелко вже раз урочисто відкривав у грудні минулого року. А перед цим пообіцяв побудувати 10 тисяч штучних футбольних полів до дві тисячі якогось там року.

Не можна сказати, що в нас зовсім нічого не робиться. Раз на кілька місяців керівник ФФУ відкриває нові футбольні поля й майданчики по всіх регіонах України. Але якщо згадати його обіцянку про 10 тисяч полів, то подібні відкриття мали б відбуватися щодня впродовж понад 20 років, або по п'ять разів на день упродовж чотирьох років. Ну як тут встигнути? Хоч бери й відділ спеціальний створюй для цього у федерації.

Мені чомусь здається, що нам така біда не загрожує. Принаймні в моєму рідному Рівному, де ФФУ ще позаторік обіцяло спорудити штучне поле за програмою "хет-трик", жодних ознак ані самого поля, ані його будівництва не спостерігається. Думаю, що завод з виробництва штучних полів варто відкрити наступного року ще раз. Для надійності. А потім можна знову до Ісландії.

Микола НЕСЕНЮК

Gazeta.UA

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Old Akkerman(bizhelp) - Наставник
    07.11.2017 17:25
    Всё по делу. Зачётный троллинг.
    • 2
Комментировать