Маноло Санчис: «Не нужно повышать зарплату Криштиану!»

Темы:
Реал, Криштиану Роналду, Чемпионат Испании

Бывший защитник и капитан мадридского «Реала» Маноло Санчис призывает руководство клуба не повышать зарплату Криштиану Роналду.

— Не нужно повышать зарплату Криштиану. В текущем сезоне это уже ничего не даст, а летом португалец, вероятно, покинет клуб. Даже Ди Стефано уходил из «Реала», но «Королевский клуб» будет жить всегда, — сказал Санчис.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
реал новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

2 комментария
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    18.01.2018 17:24
    Справді, так видається, що "ера Роналду" у Реалі закінчується... Як і все в цьому світі, що має свій початок і обов'язково - закінчення. Для нього і його фанатів це, звичайно, боляче... Разом з ним підуть з клубу, напевно, і дехто з тих, хто разом з ним формував гру цього Реалу. Прийдуть інші, які створюватимуть нове лице клубу. Яке воно буде? Час покаже. І цей процес невблаганний - і сприймати його повинні всі - і в клубі, і в середовищі вболівальників. Така діалектика - зміни і розвиток, розвиток і зміни. Штучно змінити хід цього процесу, здається, не зумів ще ніхто. Сьогодні надійшла черга "Реалу Роналду", завтра - можливо, "Барси Мессі". Така доля чекає всі команди, гра яких асоціюється з одним - двома прізвищами. Природу не зміниш... "Все тече, все міняється", як говорили ще античні греки...
    • 4
Комментировать