Марлос: «Матч с «Динамо» — просто очередной»

Темы:
Шахтер, Чемпионат Украины, Динамо, Марлос
Чемпионат Украины Шахтер Донецк Динамо Киев 14 апреля 2018 в 17:00 на «Футболе 2» 869

Полузащитник донецкого «Шахтера» Марлос поделился ожиданиями от предстоящего через неделю матча чемпионата Украины с киевским «Динамо».

Марлос

— Я очень рад, что «Шахтер» играет домашние матчи в Харькове, потому что здесь всегда прекрасная атмосфера. В Харькове я провел несколько лет, люблю город, и здешние болельщики ко мне тепло относятся. Игра с «Динамо»? Для нас это будет просто очередной матч чемпионата, за победу в котором дают три очка. Да, противостоянию «Шахтера» и «Динамо» в Украине придается огромное значение, и его все ждут с нетерпением. Могу сказать, что сейчас мы в прекрасных кондициях, чтобы провести красивую игру, — отметил бразилец в эфире телеканала «Футбол 1».

Dynamo.kiev.ua
Теги:
шахтер новости, динамо киев новости, марлос новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    06.04.2018 12:33
    Ви мали на увазі - "українською мовою"? Сумніваюся, що більше кількох слів він може щось сказати зв'язне. І то російською, а не українською. В кротовні на українську - "табу"... "Рускій мір", однако... На жаль, не тільки в кротовні - і в Динамо практино ніхто українською не говорить. Те, що не змогли зробити "валуївські укази", зробило "виховання суспільної "общності нового советского человека с единым языком межнационального общения"" - "рускім", в результаті чого багато молодих українців просто банально не знають своєї мови і "общаются" на "общепонятном"... Дивно дивитися інтерв'ю одного молодого "подаючого великі надії" футболіста, виходця з Житомирщини, який, пробувши кілька років у "логові кротовні" (і з скандалом ледве "вирвавшись" звідти), встиг "забути" материнську мову - як інакше оцінювати ситуацію, що присутні батьки дають інтерв'ю українською мовою, а він - принципово "общепонятною"? Що, вони його виховували, "спеціально" використовуючи при цьому російську? Що і дає підстави для пукіна-ху..ла "тріщати" на весь світ про "єдіний народ", "єдиную культуру" і "русскій мір" і силою його нав'язувати, вбиваючи незгодних... Доки ми забуватимемо наші ідентифікаційні корені (а мова - чи не з головних з них; і це добре розуміють наші вороги) - так і буде...
    • 5
Комментировать