Ярмоленко может стать подопечным Виллаша-Боаша

Темы:
Боруссия Д, Андре Виллаш-Боаш

Как сообщает TMW, дортмундская «Боруссия», занятая поисками нового главного тренера, связалась с португальским специалистом Андре Виллашем-Боашем.

Андре Виллаш-Боаш

Последним клубом португальца был китайский «Шанхай СИПГ», который он покинул в 2017 году.

Напомним, в послужном списке 40-летнего Виллаша-Боаша значатся такие команды, как «Порту», «Челси», «Тоттенхэм» и «Зенит».

Также отметим, что основными кандидатами на пост главного тренера «Боруссии», до недавнего времени, значились Люсьен Фавр, возглавляющий «Ниццу» и Марко Розе — наставник «Зальцбурга».

Dynamo.kiev.ua
Теги:
боруссия дортмунд новости, андре виллаш-боаш новости

Автор: (Artemovski)

Статус: Старожил (555 комментариев)

Подписчиков: 141

20 комментариев
Лучший комментарий
  • Слава Славків(lyra) - Наставник
    04.05.2018 10:22
    Не повірите - деякі слова можуть мати кілька значень і не тільки як юридичний термін. Про це не завжди пишуть у Вікіпедії. Є ще словники, правописи та інша лінгвістична література. І мова має різні стиль публіцистичний дещо відрізняється від юридичного, а від цього дещо залежить і вживання слів, їх значення. Хоча... Приймаючи до уваги "граматику" вашого, кх-кх, допису, можна припустити, що це буде для вас деяким сюрпризом.
    Так, до рівня професіоналізму журналістів часто є запитання. Але усе ж, як на мене, перш ніж так "критикувати", варто було б переконатися, що власний рівень хоча б не нижчий на рівень того, кого критикуєте.
    • 5
Комментировать