Николай Несенюк — о секрете успеха Андрея Шевченко

Темы:
Андрей Шевченко, Виктор Коваленко, Сборная Украины, Молодежная сборная Украины

Известный украинский журналист Николай Несенюк отметил интересный кадровый нюанс в игре сборной Украины.

Виктор Коваленко

«Після вдалого для національної команди України виступу у другій лізі футбольної Ліги націй народ ламає голову — що сталося? Чому команда, яка до цього півтора роки поспіль не грала, а мучилась, раптом достойно виступила проти не найслабших європейських збірних? Як на мене — відповідь проста — вперше із грудня 2016 року, коли асистентом тренера збірної став Андрій Шевченко, у команді не було Віктора Коваленка. Зовсім не було — ані в складі, ані в запасі.

Ще рік тому я писав про видатну роль згаданого футболіста у виступах збірної України. Після цього минув майже рік, упродовж якого численний інтернаціональний штаб національної команди на чолі із Андрієм Шевченком провів титанічну інтелектуальну роботу і нарешті зрозумів очевидне, забравши із збірної людину, яка невідомо за які заслуги там знаходилася. Як наслідок — команда України нарешті стала грати не удесятьох, а у повному складі! І одразу прийшли перемоги!

Залишається лише подякувати Андрієві Шевченку та його штабу за проведену за цей рік роботу. Побажати і надалі прислухатися до тих, хто не має і тисячної долі їхньої високої кваліфікації. Коли буде так, нас чекають нові успішні виступи національної команди України.

P.S. Тим часом Віктор Коваленко встиг «допомогти» збірній України U-21 програти відбір на чемпіонат Європи. А що робити — у тренера 21-річних Олександра Головка немає такого потужного тренерського штабу!» — написал Несенюк на своей странице в Facebook.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
андрей шевченко новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

30 комментариев
Лучший комментарий
  • Томек Богданов(Tomar) - Эксперт
    18.10.2018 16:02
    Как жаль, что этот "известный журналист", который никому неизвестен своим пониманием футбола, не может констатировать факт: Коваленко в главной сборной был плох, о причинах надо писать долго, но в молодежке он был не только капитаном, но и одним из лучших игроков. Насенюку, хоть иногда, прежде чем писать, надо смотреть игры, хотя, впрочем, зачем ему это?
    И, кстати, если бы в группе молодежки были не Англия и Голландия, а, как у старших, Чехия со Словакией, а у старщих - наоброт, то ... ну, в общем, и продолжать не буду, все впереди.
    • 13
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии