Артем Франков: «Проблема в том, что даже возможная победа «Динамо» над «Шахтером» может быть отыграна соперниками на дистанции»

Темы:
Чемпионат Украины, Шахтер, Динамо
Чемпионат Украины Шахтер Донецк Динамо Киев 3 ноября 2018 в 17:00 на «Футболе 2» 1012

Главный редактор еженедельника «Футбол» Артем Франков поделился своим мнением относительно текущей ситуации в киевском «Динамо» накануне матча 14-го тура чемпионата Украины против «Шахтера».

Артем Франков

«Моя позиция по этому вопросу такова: желать неудачи „Динамо“ не могу — ни физиологически, ни умственно не получается, но реально даже возможная победа над „Шахтером“ не дает ровным счетом ничего, потому что может быть с лихвой отыграна соперниками на дистанции. Со „Львовом“, „Черноморцем“ или кем-то еще», — написал Франков в своей конференции на Matсhday.

Теги:
шахтер новости, динамо киев новости

Автор: (Artemovski)

Статус: Старожил (555 комментариев)

Подписчиков: 141

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Тарас Динаменко(klyopa) - Наставник
    29.10.2018 22:37
    Після перемоги над Шахтарем мали +3, зараз -5...Минулого сезону обіграли Шахтар тричі при одній нічиї це +9, закінчили на -2. Тобто чемпіонство віддаємо самі, втрачаючи очки там де посуті в кротів вони беруться майже на автоматі. Можна звичайно згадати про ФФУ, фарми, суддів і тд., але Львови і Чорноморці треба обігрувати на раз два, але ж не обігруєм йолки-палки!!! Раз натягуєм кротів - значить можемо і навіть подекуди вміємо. Яка ж причина цього парадоксу? Відповідаю - Хацкевич і його помічники...матчі з Шахтарем беремо на морально - вольових та за рахунок ігрової дисципліни. А комбінаційної , тактично різнопланової гри як не було, так і нема, як тільки но нам ставять "автобус", команда не знає як і за рахунок чого його взламати. Останні тренери які здобули чемпіонство Сьомін і Ребров, якраз таку гру і ставили команді(хоча в шахтаря вигравали рідше), а інші, що робили ставку на дисциплінований та академічний футбол пролітали як фанера...Висновок - нам потрібен новий наставник, з креативним мисленням і нестандартними підходами, а з цими що "надо терпеть" треба як найскоріше розпрощатися, інакше нас чекає повна деградація і розвал команди...
    • 4
Комментировать