Артем Франков: «Как вы можете так позориться на контрасте с «Шахтером»?!»

Темы:
Лига Европы, Яблонец, Динамо
Лига Европы Динамо Киев Яблонец Чехия 13 декабря 2018 в 19:55 на «Футболе 1» 976

Главный редактор еженедельника «Футбол» Артем Франков поделился своим мнением о поражении киевского «Динамо» в заключительном матче группового турнира Лиги Европы от «Яблонца» (0:1).

Артем Франков

«Обратили внимание, что бразильцев признали негодными к ТАКОМУ газону. Слов нет. Ну, о чем теперь говорить? О сильной чешской команде, которая оказалась нам не по силам?!

И как вы можете так позориться на контрасте с „Шахтером“, который был слабее своего соперника, но поборолся?!

Больно», — написал Франков в своей конференции на Matchday.

Теги:
динамо киев новости, яблонец новости

Автор: (Artemovski)

Статус: Старожил (555 комментариев)

Подписчиков: 141

52 комментария
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    14.12.2018 10:01
    Досить часто зустрічається пояснення вчорашнього фіаско тим, що матч носив "чисто формальний" характер... Так, формальність ціною у 570 тис євро... Напевно, для них це дійсно "формальність", як і те, що вчергове "плюнули в душу"... Тут багато хто ще й дивується, чому нині мало вболівають за Динамо... А де вони візьмуться, нові вболівальники такого Динамо? З якої причини? Подивившись на те, що ми побачили вчора у виконанні наших "майстрів"? Так навпаки - скоро киуть їх і ті, що ще на щось у їх "виконанні" надіються. Чи після чергового мимрення на післяматчевій прес-конференції т. з. "коуча" ХАНа про те, що поразки потрібно "правильно сприймати"? Так ми вже в цьому тільки сезоні стільки"правильно сприйняли" (не тільки від Аякса, і від Львова, і від Карпат, прямо "на дому", Чорноморця (скажіть, що ще забув?), що вже просто "далі нікуди". Ми, "вболівальники зі стажем", прийшли в цей "табір" тоді, коли Динамо було дійсно європейським грандом, коли його боялися всі, і не було особливого питання, хто потрапить "під каток" в 1/16 фіналу... Коли на стадіон ходили, щоб подивитися ГРУ, а не відбування номера "зірками" з незрозумілими амбіціями і думками не про гру, а, напевно, про "заслужений відпочинок" у південних заморських краях з "подругами днів суворих". Чи хтось з тих, хто вчора на полі у грі зі "страшним Яблонцем" наніс "ніким не очікуваний удар" мільйонам їх прихильників, вибачився за психологічну травму, яку вчергове нанесли вчора тим, хто ЩЕ дивиться на їх "страдання" і "терпіння" на полі? Так що "все нормально, тонемо", і, здається, всі на цьому тонучому "жовтому підводному човні" задоволені... Тому і на матч кротовні в Києві приходять більше глядачів, ніж на матч Динамо... бо нема на що дивитися, незважаючи на всі обіцянки тих, хто мав би дійсно грати, а не "терпіти"... Може, і такі "ігрища" потрібно проводити не на пустому Олімпійському, а десь в Конча-Заспі на тренувальному полі чи на полі якогось колгоспу - адже для кого вони грають? Ех, "ребята"... і коли ви станете справді футболістами, а не "терпілами"? І чи станете? Бо, виходить так, що принаймні фінансові запити у вас "на високому рівні", а віддача...
    • 17
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии