Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Константин Андриюк: «Господин Павелко выбрал позор»

2019-02-08 09:27 Известный украинский журналист Константин Андриюк — об одновременном участии Андрея Павелко в Конгрессе УЕФА и сессии ... Константин Андриюк: «Господин Павелко выбрал позор»

Известный украинский журналист Константин Андриюк — об одновременном участии Андрея Павелко в Конгрессе УЕФА и сессии Верховной Рады, в Риме и Киеве.

Все думав як привітати Андрія Павелка із обранням його у члени виконавчого комітету УЄФА. Поки думав над текстом і згадував його найяскравіші корупційні зашквари, сам Андрій Васильович вирішив мені допомогти. Поки Павелко мужньо виборював собі тепле місце в УЄФА, перебуваючи в Римі, його картка народного депутата, в чиїхось теплих та дбайливих руках, голосувала за нього в Києві. Перебуваючи, у приміщенні Верховної Ради. Один, два, три… і так 7(!!!) разів.

Ви думаєте Павелко не знав, що це стане відомо? Що його будуть висміювати і ганьбити за це? Звісно знав.

Але! Був змушений опинитися сьогодні між молотом та ковадлом. Бо піти підвести свого патрона Порошенка — це політичний вирок. А в УЄФА дуже і дуже хочеться. Та що там хочеться, це ідея фікс і порятунок футбольної кар'єри. От і вибрав пан Павелко сьогодні ганьбу. Яка звісно забудеться. А посада залишиться. Бо в Україні до кнопкодавства вже звикли настільки, що відмахуються від цього, як від набридливих мух.

Я згадую переказану мені нещодавну розмову Кравчука з Порошенком. Тоді Порошенко на всі закиди Кравчука про корпупцію Павелка та його ФФУ в футболі відповів: «У мене до Павелка, по політичній лінії, претензій немає»

Тепер справді, все стає на свої місця. Ось чому в Порошенка немає претензій до Павелка. Ось чому Павелко голова бюджетного комітету Верховної Ради. Не сумніваюся, що і рішення в своєму комітеті він приймає, так як сьогодні «голосував».

Андрій Павелко — сучасний тип українського молодого політика. Хитрий! Винахідливий! Пристосуванець! Із постійною лисячою та блукаючою посмішкою. Якого схоже вже втомилися ловити на брехні та корупції всі можливі українські розслідувачі.

А йому мов з гусака вода. Бо картка партії БПП, за потрібні закони голосує безперервно. Звісно такі покірні та послужливі виконавці потрібні Порошенку. Звісно, така людина буде потрібна і президенту УЄФА. А кнопкодавство? Та відбрешеться. Йому не звикати! Та й хто його про це буде запитувати?

Відтак! Мої вітання Андрію Васильовичу із новою посадою! Ви її сьогоднішнім 100500-м зашкваром 100% заслужили!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.02.2019, 09:27

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть