Федерация футбола Киева выступила с официальным заявлением в адрес ФФУ по «делу об офшорах»

Федерация футбола Киева (ФФК) в лице своего главы Игоря Кочетова выступила с официальным заявлением в адрес председателя Комитета по этике и честной игры ФФУ Франческо Баранки, а также первого вице-президента ФФУ Назара Холодницкого.

Текст заявления, которое касается разворовывания финансовых средств ФФУ через «офшоры», опубликован на официальном сайте ФФК.

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

13 комментариев
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    24.04.2019 08:45
    якого дідька скаржитись баранці? Якщо це - справа Ситника і Холодницького, чиновників НАБУ і САП, в компентенції яких знаходиться державне розслідування ТОП-корупції, в т.ч. з "наваром" понад 30'000гривень. А тут тільки на одній "операції" нагріли понад $640'000.

    Але ж.. Холодницький сам же замішаний в тій схемі...
    Ви тепер хочете, наприклад, запитати в Порошенка, чому він не боровся з ТОП-корупцією? А тепер пригадайте, чи він може впливати на тих же Холодницького і Ситника... чи він може (чи міг) притягти їх до адміністративної відповідальності аж до зняття з посади... Не може, заборонено Законом! Адже було!, піймався був Холодницький "на рибках" - закінчилось тим, що внутрішня, непідконтрольна генпрокурору Ю.Луценку дисциплінарна комісія ГПУ обмежилася лише виговорякою хабарнику... Те ж саме з Ситником: піймався він на махінаціях з квартирою (скоріш за все, там був хабар, штибу того, від якого відмовилася Уляна Супрун). Так справу Ситника навіть відмовились розглядати...

    Дарма, чи що, Павелко Холодницького ввів в зами по ФФУ???
    • 7
Комментировать