Игорь Цыганик: «Все клубы поддержали «Олимпик». Сами виноваты!»

Темы:
Олимпик, Чемпионат Украины

Известный телеведущий и журналист Игорь Цыганик рассказал о главном сегодняшнем решении Общего собрания клубов УПЛ.

Игорь Цыганик

«Все клубы поддержали «Олимпик» в Премьер-лиге на следующий сезон! Они легализовали договорные матчи в украинском футболе! И вообще коррупцию! Значит, так было можно и можно будет! Теперь пусть больше никто не плачется, что кто-то кому-то сдает, или судьи берут деньги! Клубы сами виноваты!» — написал Цыганик в Твиттере.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
олимпик новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

26 комментариев
Лучший комментарий
  • Слава Славків(lyra) - Наставник
    12.06.2019 13:50
    дивні у вас погляди на способ висловлення "недовіри" якому функціонеру.
    Нагадує анкедот а-ля - "на зло кондуктору, куплю білет - пойду пешком".

    і при чому тут Арсенал? Арсенал і так вилітає за регламентом. А Олімпік не повинен був отримувати ліценцію ПФЛ на наступний сезон, так як не має у своїй структурі молодіжного клубу. Його місце мав би зайняти один з претендентів на захід до ПФЛ чи виліт з неї, які грали у стиках. Як варіант - розіграти місце між Чорноморцем і Волинню.

    а так це "фу для Баранки" є по факту великою кучею "ФУуу", накладеній у свою власну тарілку із борщем... І маєжмо теперз замість борщу такі собі "щіі хоч трищі"...
    І не дивутесь потім, чому у нашому футболі нема грошей, - бо який ідіот вкладатиме в клубний футбол в Україні в таких умовах, в яких функціонул ПФЛ. І забудьте про кваліфікований тренерів в чемпіоналі загалом, і в Динамо зокрема... От навіть Фонсека готовий був вівалити власне бабло, аби його відпустили з ПФЛ.
    Єдина надія (у контексті збірної країни) на виїзд молоді на заробітки в Європу, беручи приклад з Зінченка, Малиновського, Яремчука і т.д.
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии