«Дякую, Романе, що зачепив москалів за живе», — журналист

Темы:
Евро-2020, Сборная России, Сборная Украины, Роман Яремчук

Известный украинский спортивный журналист Руслан Свирин прокомментировал скандал, разогнанный в России после слов нападающего сборной Украины Романа Яремчука.

Руслан Свирин

«Про висловлювання Яремчука і відповідь Юрана. Дякую, Романе, що зачепив москалів за живе. Хоча що сказав Яремчук? «Ми не Росія, яка обіграла Шотландію і усім розповідає, що візьме Євро» — це слушна думка. Вона позиціонує людину, яка усвідомлює хоча б те, що ми не брати́ з росіянами, вже (а були?). 10 000 полеглих на Донбасі цьому свідчення. Ну і зухвалість (у даному випадку футбольну) східних сусідів Роман викриває.

А Юран забув, де народився і де грав. Допоки не пішов за довгим рублем за хутір Михайлівський (остання наша станція перед кордоном, хто потягами з Києва до Москви їздив, знає). Те, що Юран назвав Яремчука футболістіком — ну так це уособлює їхнє загальне ставлення до українців. Для мене це не дивина і не новина. Хай з цим живуть», — написал Руслан в Facebook.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
сборная россии новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

19 комментариев
Лучший комментарий
  • Ihor pashik#73 - Наставник
    16.10.2019 14:51
    Да ви забагато усім цим юранчикам та качкам-канделачкам за поребріка уваги приділяєте. Вони монстри Кипр розбили, а ми яких там портулальців... Вони ж там усі казкові...
    • 6
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии