Денис Попов — лучший игрок матча «Копенгаген» — «Динамо» по мнению болельщиков

Темы:
Копенгаген, Лига Европы, Динамо, Денис Попов
Лига Европы Копенгаген Дания Динамо Киев 7 ноября 2019 в 19:55 на «Футболе 1» 856

Защитник киевского «Динамо» Денис Попов признан посетителями Dynamo.kiev.ua лучшим игроком в составе команды Алексея Михайличенко по итогам матча 4-го тура Лиги Европы против «Копенгагена».

Денис Попов (справа; фото: facebook.com)

Свои голоса за Попова отдали 48 процентов болельщиков. Вторую позицию в опросе занял полузащитник Беньямин Вербич (27%). Замкнул тройку лидеров Капитан команды Сергей Сидорчук (5%).

В составе «Копенгагена» лучшим был признан голкипер Карл-Йохан Йонссон, который набрал 49 процентов голосов.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
шахтер новости, динамо киев новости, копенгаген новости, денис попов новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергій К - Наставник
    08.11.2019 13:01
    я б Попова сильно не критикував, хоча він не грає ідеально, і бувають в нього промахи. Але якщо ви бачили вчорашній матч, то Попов якщо не найкращий, то в трійці кращих точно. Подивіться, що він виробляв з нападом Копенгагена, як він їх просто зїдав при атаках, і по швидкості не уступав, і по єдиноборствах, а що мен найбільше сподобалось, це те, що він ні разу не запанікував, коли його пресингували біля штрафної, віддавав хороші паси, не вибивав кабикуда, і навіть зробив КІЛЬКА хороших обводок біля штрафної. І це, здається, лише другий матч в ЛЄ. Хтось скаже, що він ризикував, може й так, але при обводках він не втратив ні разу мяча!!! а переможців, як відомо, не судять. В нього більше вдалих обводок чим в Бєсєдіна в нападі. Я не знаю як ви, але я бачу величезний потенціал в цього гравця, і дуже радий, що він вкотре в основі. і вкотре один з кращих.
    • 6
Комментировать