Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Ингулец» ответил Рафаилову на «ДСО «Урожай»

2020-04-19 20:35 На официальном сайте «Ингульца» размещен ответ экс-генеральному директору «Зари» Сергею Рафаилову на его недавнее интервью: «…Колишній ... «Ингулец» ответил Рафаилову на «ДСО «Урожай»

На официальном сайте «Ингульца» размещен ответ экс-генеральному директору «Зари» Сергею Рафаилову на его недавнее интервью:

«…Колишній генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов знову згадав «незлим тихим словом» наш «Інгулець» і його вболівальників. Йому чомусь й досі не дають спокою успіхи футбольного клубу з Петрового, який рік тому у півфіналі Кубка України здолав його «луганчан».

На всі ці закиди на нашу адресу хочемо порадити Сергію Васильовичу краще зайнятися саджанням картоплі, розведенням бджіл, малюванням, переглядом серіалів та іншими цікавими речами, якими займаються люди пенсійного віку.

Радимо не критикувати «Інгулець», а сісти за написання мемуарів. У якості назви можна обрати, наприклад, «Маячню божевільного» або «Короткий шлях до психічних розладів». Дуже добре, що людина, яку за крадіжки і скандали вигнали з «Зорі», більше не приймає ніяких рішень в українському футболі».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.04.2020, 20:35

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть