Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Константин Андриюк: «Мирон Богданович, крепко жму вашу руку!»

2020-05-26 12:17 Известный украинский журналист Константин Андриюк обратился к главе Комитета национальных сборных команд УАФ Мирону Маркевичу. Константин ... Константин Андриюк: «Мирон Богданович, крепко жму вашу руку!»

Известный украинский журналист Константин Андриюк обратился к главе Комитета национальных сборных команд УАФ Мирону Маркевичу.

Константин Андриюк

«Як же я зрадів заяві Мирона Маркевича — голови комітету національних збірних команд України. Цитую пана Маркевича: «Очевидно, що спорт, футбол повинен бути поза політикою!»

Мироне Богдановичу, міцно Вам тисну руку! От просто завтра, увійдете в приміщення будинку футболу і скажіть саме ці слова президенту УАФ. Який в лютому віддав свою картку нардепа ВР від БПП, а сам чкурнув в Рим обиратися на посаду члена виконкому УЄФА. Коли його картка 7 разів проголосувала у парламенті з цього сміялася вся країна, але Ви це якось тоді пропустили!

Обов’язково скажіть це також Максиму Єфімову. Який не лише керівник федерації футболу Донецької області. А й чинний нардеп ВР. А й багаторазовий фігурант антикорупційних розслідувань. І любителю жіночого футболу та чинному нардепу Лунченку це скажіть. Який теж в об’єктиві журналістів-розслідувачів. І Герезі скажіть. Івченку. Та всім, кого знайдете з цього списку, всім скажіть:

Але найголовніше, Мироне Богдановичу! Ви лише вслухайтесь в ці слова Вашого ж боса! Який платить Вам 730 тисяч грн зарплатні, щомісяця! Я на всяк процитую пана Павелка, на запитання, для чого в УАФ було 18 нардепів та держслужбовців? Відповідь: «Є можливість залучити цих політиків для розвитку футболу. Чом би й ні!»

Це можна було би назвати як «дуже болючий постріл в ногу», але я фіналізую це більш конкректно: «Вибачте, але Вас крупно підставили, Мироне Богдановичу!» — написал Андриюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2020, 12:17

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть