Андрей Шахов: «Где «Динамо», а где Маркевич? Что он выиграл в своей богатой на скандалы биографии?»

Темы:
Динамо, Чемпионат Украины, Мирон Маркевич

Заместитель главного редактора еженедельника «Футбол» Андрей Шахов прокомментировал недавние высказывания тренера Мирона Маркевича о «Динамо».

Андрей Шахов

«Маркевич, называющий себя болельщиком „Динамо“ с 1957 года, в очередной раз вскрыл свою „болельщицкую“ суть.

„Динамо“ — пустая команда“? Класс!

Где „Динамо“, а где Маркевич? Что выиграло „Динамо“ и что в своей богатой на скандалы биографии выиграл Маркевич? Может, он хоть раз чемпионом стал? Или Кубок страны завоевал? Или Суперкубок? Или в Лигу чемпионов команду выводил? Поменьше бы „Динамо“ таких болельщиков!», — написал Шахов на своей странице в сети Facebook.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
динамо киев новости, мирон маркевич новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

70 комментариев
Лучший комментарий
  • Cubinos Partizanos - Наставник
    22.07.2020 16:47
    Мирон Маркевич безсумнівно талановитий тренер. Але основа його таланту лежить не в області вміння виявляти у тих чи інших гравців кращі сторони і «танцювати» звідси, вибудовуючи тактику команди, а в тому, що він просто "ліпить" всі свої команди з того «матеріалу», що є, і отримує такого ж рівня команди з максимально відповідними результатами на виході.
    В кінці 90-х його «Карпати» були міцною командою, зірок з неба не хапали, але в національній першості виглядали переконливіше інших середняків. Однак гравці вище 3-го місця не змогли стрибнути, а їх досвід в Європі - взагалі "атас".
    Після «Карпат» МБМ ніде більше не досягав нормальних успіхів: ні в «Металурзі», ні в «Кривбасі», ні в тих же «Карпатах» по поверненню.
    Потім настала для Маркевича "ера" харківського «Металіста». Ось тут Богданича розвернувся по повній. Талант селекціонера Краснікова, помножений на мільйони власника клубу Олександра Ярославського дав свої плоди.
    Напевно це був найуспішніший період Мирона Маркевича в українському футболі. Команда складена на 80% з латиноамериканців, які навіть без безпосередньої участі МБМ знали, що потрібно робити на полі і вміли самостійно вирішити результат епізоду завдяки своїй технічній оснащеності, виглядала яскраво не тільки в Чемпіонаті України, а й на міжнародній арені.
    Маркевичу тільки залишалося іноді «змахувати» тренерської «чарівною паличкою», легко коригуючи деякі огріхи в грі.
    Закінчились гроші, - закінчився Маркевич.
    Можна пригадувати його успіхи в "Дніпрі", фінал Ліги Європи і т.д. Однак то була команда Хуанде Рамоса, до виховання якої Маркевич не мав жодного відношення.
    В цілому Маркевич посередній тренер, який в ситуації фінансової економії та авторитарності Президента клубу наклав би в штани не менше ніж останній тренерський штаб Динамо
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии