Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Андрей Шевченко вошел в историю»

2020-10-08 12:39 Известный украинский журналист Николай Несенюк отозвался эмоциональным постом на поражение сборной Украины от Франции (1:7). Николай ... Николай Несенюк: «Андрей Шевченко вошел в историю»

Известный украинский журналист Николай Несенюк отозвался эмоциональным постом на поражение сборной Украины от Франции (1:7).

Николай Несенюк

«Такого ще не було. Ще ніколи футбольна збірна України не пропускала сім м’ячів в одному матчі. Не було такого із командою Радянського Союзу, за яку ми уболівали до здобуття Україною омріяної незалежності. Це стало можливо лише тепер, коли нашу національну команду очолив без перебільшення унікальний і неповторний тренер.

Що сталося вчора у грі проти Франції? Нічого особливого. Просто наша команда грала так, ніби футболістів до неї зібрали як дворову команду на кілька годин за принципом «грати будеш?». Упевнений, що якби вчора за Україну грав у повному складі ковалівський «Колос» чи чернігівська «Десна», або «Оленксандрія» чи «Зоря» результат був би набагато кращим. Бо ці команди знають і вміють грати проти більш сильного і більш майстерного суперника.

Наша збірна теж це колись уміла. Досить згадати історію зустрічей з тою ж Францією, де майстерності Зідана та його партнерів ми протиставляли організованість у обороні і швидкість в атаці з тим самим Шевченком в якості форварда. Вчора ж наші ніби навмисно постійно вибігали вперед всією командою ніби запрошуючи швидких та віртуозних французів розірвати наш захист на контратаках.

І не треба про коронавірус. Франція розгромила нас напіврезервним складом — найсильніші вийшли лише наприкінці гри. У нас же половина гравців вийшла грати не на свої позиції. Чому вийшли саме ці — теж питання. Вірогідно тренерському генію Шевченка не вистачило ще півдюжини іноземних асистентів аби з цим розібратися...

У другому таймі наш тренер був схожий на Остапа Бендера під час сеансу одночасної гри в шахи, коли цей «гросмейстер» кожні п’ять хвилин отримував черговий мат, прочитавши перед тим лекцію про розвиток шахової гри у світі. Потім за тим Бендером довго гналися. Але не догнали.

За Андрієм Шевченком ніхто гнатися не буде. Навпаки ми ще раз відзначимо його тренерський хист і привітаємо із історичним досягненням! Тим більше, що нам ще є над чим працювати. Щойно пригадав, що футбольна збірна Російської імперії, до якої тоді входила Україна, на Олімпійських Іграх 1912 року програла два матчі з рахунком 0:9 та 1:16. Тож вперед до нових історичних досягнень!» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть