Матчи Лиги 1 начнутся с минуты молчания в память об убитом учителе

Темы:
Чемпионат Франции

Матчи 8-го тура французских Лиги 1 Лиги 2 начнутся с минуты молчания память об убитом учителе истории и географии Самюэле Пати, сообщает L’Equipe.

На футбольных стадионах будет показано фото профессора. Также все участники матчей проведут поединки с траурными повязками.

47-летний Пати был убит 16 октября на территории колледжа в городе Конфлан-Сент-Онорин, где он и преподавал.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (igorok9526091995)

Статус: Опытный писатель (222 комментария)

Подписчиков: 123

7 комментариев
Лучший комментарий
  • Слава Славків(lyra) - Наставник
    20.10.2020 10:44
    Думаю, колега хотів сказати, що на 30 році відновлення незалежності ми й досі не навчилися формулювати як країни свої інтереси та належно їх просувати і захищати.Ніхто, тим паче УЄФА, не буде робити таку ініціативу сама (да це і не їх справа) допоки відповідну ідеї (цю чи іншу) не просуватиме національна федерація та її представники. Тому ані Шарію чи будь-кому іншому не потрібно створювати якісь перепони тому, чого не існує...
    Да ладно футбол - то таке, далеко на саме критичне. Просто ця ж проблема стосується і більшості інших питань у царині міжнародних, економічних та культурних відносин України захисту її цілісності і безпеки.
    З іншого боку - а звідки взялися і досі на плаву шарії і павєлки? чи не ми таких чи подібних їх регулярно підтримуємо на виборах, постійно наступаючи на ті само граблі? Павєлко хоч для себе бабло рубить (етичність питання залишаю за дужками), а елехторату що цього постійного садо-мазохізму? сумно
    • 4
Комментировать