Ибрагимович: «Марадона — единственный футболист, кто лучше меня»

Темы:
Златан Ибрагимович, Чемпионат Италии, Милан, Диего Марадона

Нападающий «Милана» Златан Ибрагимович назвал лучшего футболиста за всю историю футбола.

Златан Ибрагимович

— Сильнейший вратарь? Безусловно, Буффон. Я с ним провел отличное время в «Ювентусе». Это был мой первый топ-клуб. Павел Недвед — машина. Он тренировался до и после тренировок. Зидан? Ему никто не мог ничего противопоставить на футбольном поле. Роналдо был моим кумиром. Однако лучший футболист всех времен — Диего Марадона. Он единственный, кто лучше меня, — сказал Златан Ибрагимович.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
милан новости, диего марадона новости

Автор: (igorok9526091995)

Статус: Опытный писатель (222 комментария)

Подписчиков: 123

12 комментариев
Лучший комментарий
  • huan huan - Начинающий писатель
    28.12.2020 05:00
    "Ego" людини інколи може виростати до рівня ньюйоркського хмародеру і багато вважають, що людина, яка себе саме так позиціонує є крутою і впевненою у собі. Насправді ж така постава найчастіше свідчить про глибинні внутрішні комплекси, які коренями сягають дитинства. Не так давно дивився в італійській мові фільм про Златана, де він розповідає про свої дитячі роки. Будучи підлітком, як виявилось, він зазнавав різних принижень від середовища, у якому виростав: батько залишив їх родину, мама часто поводилась з ним дуже жорстко, його не сприймали однолітки, майбутній футболіст часто не доїдав (через скрутне фінансове становище родини). Такі речі у дитинстві не проходять безслідно: часто вони травмують людину і роблять відбитку на ціле життя.

    Я ось про що: звісно від мега-обдарований, як футболіст. З цим важко сперечатися. Він виграв майже все в футболі. Златан показує унікальну стабільність. Однак, у мене є поважні підозри, що глибинні травми дитинства зробили сильну відбитку на його психіці. До прикладу, у 2014 році він купив стару церкву у Стокгольмі і проголосив себе богом (перетворив її на звичайне приватне помешкання), сказавши, що тепер ту житиме бог (тобто сам Златан). Мабуть це свідчить про серйозні проблеми психологічного характеру. Жодного разу собіпоклонництво не приводило людину до нічого хорошого. Це паталогія. Нею хворіли багато людей в історії, які згодом закінчували дуже важко.

    Звісно, я бажаю Златану всього доброго у майбутньому, але йому потрібно шукати хорошого спеціаліста, щоб вийти з цього нездорового стану!
    • 8
Комментировать