Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Играют «Мариуполь» и «Шахтер», а стыдно мне», — журналистка

2021-04-11 17:45 Украинская журналистка Ирина Козюпа — о матче «Мариуполь» — «Шахтер» (0:3) в 21 туре чемпионата Украины. ... «Играют «Мариуполь» и «Шахтер», а стыдно мне», — журналистка

Украинская журналистка Ирина Козюпа — о матче «Мариуполь» — «Шахтер» (0:3) в 21 туре чемпионата Украины.

Фото: shakhtar.com

«Перед головним дербі країни у нас вийшов текст «В матче «Шахтера» и «Мариуполя» — вся грязь украинского футбола». Реально здивувало, що за 50 матчів між командами було тільки чотири нічиї і жодної перемоги. Подумала, а раптом саме сьогодні «Маріуполь» вперше в історії переможе «Шахтар». Хотіла побачити цей мужній подвиг на власні очі у прямому ефірі.

Напередодні говорила з колишнім воротарем «Карпат» Мартіном Богатіновим. Він розповів, як Північній Македонії вдалося перемогти Німеччину. «Ви можете сміятися з моїх слів, але ми справді вірили, що здатні виграти в німців».

А після гри македонці зробили фото в роздягальні — не щасливе і веселе, як прийнято в таких випадках, але із суворими обличчями. «Так ми хотіли показати, що Північна Македонія — серйозна команда», — сказав Мартін.

Так от. Мені б дуже хотілося, щоб «Маріуполь» теж став серйозною командою, а не командою-мемом. Але після голу Мораєса все стало зрозуміло. Дива і героїчних подвигів сьогодні чекати не варто. Більше того, далі витрачати час на цей псевдо матч не було сенсу. Голос коментатора просто звучав фоном. Лише згодом вирішила глянути, а який там рахунок і якраз потрапила на лівий пенальті у ворота «Маріуполя».

Власне, нічого нового сьогодні не відбулося. «Шахтар» просто зробив те, що і в попередніх матчах з командою, якій забороняє виставляти 13 гравців — розбив дублерів своїх дублерів. Але цього разу не витримало навіть моє ангельське терпіння. Чесно, дуже сильно осточортіла ця паралельна реальність.

Так і хочеться сказати всім причетним до цієї антиутопії — «Астанавітесь»! Хлопці, вам самим не смішно? Бо типу граєте ви, а соромно на це дивитися мені. В українському футболі багато різного трешу, але трагікомедія «Маріуполь» — «Шахтар», то вже за межею здорового глузду. Просто не робіть так більше. Це нікому не потрібно, і в першу чергу «Шахтареві».

А Остапа Маркевича і весь клуб хотілося б запитати: «Коли «Маріуполь» переможе «Шахтар»? Або хоча б спробує це зробити?» Не марнуйте своє життя на речі, за які вам колись стане соромно», — написала Ирина.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть