Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Николай Несенюк: «Евро-2020 — это Газпром!»

2021-05-21 20:01 Известный журналист Николай Несенюк — об одной новости, связанной с предстоящим Евро-2020. Николай Несенюк (фото: facebook.com) ... Николай Несенюк: «Евро-2020 — это Газпром!»

Известный журналист Николай Несенюк — об одной новости, связанной с предстоящим Евро-2020.

Николай Несенюк (фото: facebook.com)

«Ця вчорашня новина чомусь зовсім не обговорюється на українських спортивних ресурсах. І не лише на спортивних. А варто було б обговорити. Тому що з вчорашнього дня російський Газпром вже не лише спонсор Ліги чемпіонів УЄФА, а й спонсор усіх без винятку головних турнірів, що проводяться Європейським союзом футбольних асоціацій!

Чемпіонат Європи, що стартує у червні та наступний що буде 2024 року, а також відбірний турнір до нього, Ліга націй та європейський чемпіонат з футзалу. Ну і та ж сама Ліга чемпіонів аж до 2024 року. Всі ці змагання тепер фінансуватиме Газпром, ставши таким чином головним спонсором УЄФА.

За попереднім контрактом Газпром платив щороку за Лігу чемпіонів понад 40 мільйонів євро. Тепер суми будуть на порядок більшими. І що з того, що продукцію цього спонсора не купити в магазині як пиво, чіпси та іншу продукцію решти спонсорів УЄФА? Всі розуміють, що Газпром по магазинах не продає. Він взагалі не стільки продає, скільки купує.

І врешті вслід за УЄФА купить усю Європу. Яка там країна-агресор? А про Євро-2020 вже тепер можна казати словами Пушкіна — Здєсь русскій дух, здєсь Русью пахнєт!» — написал Несенюк в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.05.2021, 20:01

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
«Лестер» вышел в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть